|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ!
Πρόσφατα αγόρασα το παρακάτω σκεύασμα βιταμινών: http://boyd--enterprises.com/vitachem-fresh/ Για να βοηθησω τα ψαρακια μου που επιβιωσαν απο μια ασθενεια και γενικα για να τους παρεχω κατι παραπανω για να εχουν καλυτερη υγεια&ως μετρο προληψης. Θα ηθελα τις γνωμες/αποψεις σας για το προϊον, αν το εχετε δοκιμασει, αν το ξερετε, αν ξερετε την εταιρεια, τι εχετε ακουσει... Και το κυριοτερο, επειδη δεν αναφερει πουθενα ουτε ημερομηνια παραγωγης (+διαρκεια ζωης) ουτε ημερομηνια ληξης, τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση... Εχω επικοινωνήσει με την εταιρεια μεσω email αλλα δεν εχω λαβει απαντηση. Και δεν ηταν και φθηνο να επισημανω... 18¤ και κατι πηγε το μπουκαλακι 118ml. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιταμίνες???? | Irakles | Tanganyika | 5 | 08-11-15 08:12 |
Γνώμες για την αρχή... | Belafode | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-12-10 15:48 |
Παιδικές βιταμίνες και ψάρια...; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 16-01-09 15:55 |
Βιταμίνες και Αλάτι | ΚώσταςΒ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-03-08 13:05 |
Βιταμίνες και πρόσθετα νερού | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-01-06 18:04 |