08-02-18, 15:04 | #1 |
χαλίκι-υπόστρωμα ενυδρείου
08-02-18, 15:04
Αξιολόγηση:
(1 votes - 4,00 average)
Καλησπέρα και πάλι. Παράγγειλα υγρά τεστ-controller elitech-φίλτρο ήρθε η ώρα τώρα για το βυθό. Έχω σκοπό να βάλω ότι πιο εύκολο από φυτά υπάρχει. Καταρχήν η κοκομετρία πόση πρέπει να είναι; Δεν θα βάλω γατόψαρα που θέλουν άμμο. Κάπου στα 2mm είναι καλά ή θα είναι μεγάλο;
Επίσης θέλω μαύρο χαλίκι και όχι ασβεστολιθικό. Ο βασάλτης κάπου διάβασα ότι περιέχει ασβέστιο αλλά δεν το απελευθερώνει εύκολα. Είναι ασφαλής; Από τα 2 παρακάτω που σας παραθέτω ποιο είναι καλύτερο για τα φυτά αλλά και μη ασβεστολιθικό; https://www.aquavivere.gr/eksoplismo...vel-2-4mm-10kg https://www.aquavivere.gr/eksoplismo...el-black-10-kg ------------------------- Μια βοήθεια ρε παιδιά για το υπόστρωμα..;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos_1981 : 08-02-18 στις 15:04. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 4574
|
|
||||
|
||||
Εγω θα επαιρνα το χαλαζιακο απο τα links (quartz). Εχει εντονο μαυρο χρωμα (αν επιθυμεις κατι τετοιο) και δεν επηρεαζει τις παραμετρους του νερου. Τι ψαρια θα βαλεις?
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω ακόμη τι ψαρια θα βάλω. Πρώτα θελω να κανω ένα σωστό σύστημα και μετά θα διαλέξω. Πάντως το χαλίκι θέλω να είναι ουδέτερο. Αυτό είναι χαλαζιακό σίγουρα; Η κοκομετρία 1-3mm είναι οκ για φυτά κτλ;
|
|
||||
|
||||
Quartz σημαινει χαλαζιας, οποτε εισαι ενταξει. Η κοκκομετρια ειναι μια χαρα για φυτεμενο, επισης.
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ. Θα γίνει παραγγελία άμεσα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλίκι θάλασσας σαν υπόστρωμα για φυτα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-08-12 23:40 |
Υπόστρωμα και χαλίκι | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-09-11 02:29 |
Υπόστρωμα για φυτά που να μην χρειάζεται χαλίκι από πάνω; | krispie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 13-06-11 17:33 |
Υπόστρωμα και χαλίκι... ? | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-02-07 23:10 |