|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη μου αρεσουν οι βραχοι με τρυπες για το ενυδρειο (εχω κιχλιδες) ,συγκεκριμενα λευκοι βραχοι οι texas holey rocks οπως αυτοι:
σκεφτομαι να φταξω τετοιους με φελιζολ κ λευκο τσιμεντο (και αμμο) Με τις κατασκευες απο τσιμεντο το εχω, εχω φτιαξει με λευκο τσιμεντο κ αμμο γλαστρακια για bonsai και εγιναν πολυ καλα Ερωτηση: Θα υπαρχει καποιο προβλημα στο ενυδρειο ,ph κτλ με το τσιμεντο αν το αφησω καμποσο καιρο σε νερο πριν το βαλω στο ενυδρειο? Υπαρχει καποιος κινδυνος με το τσιμεντο στο ενυδρειο? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λευκο τσιμεντο για κολλημα βραχου | ΜΙΜΗΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 26-11-16 15:21 |
Λιμνη, αντι για liner τσιμεντο | Valous | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 2 | 02-01-14 21:10 |
D.I.Y. background με φελιζολ και τσιμεντο | tsintz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-04-11 12:08 |
τρυπες,τρυπες,τρυπες | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 02-11-10 13:38 |
ΤΡΥΠΕΣ | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-11-09 18:20 |