|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας,
Το όνομα μου είναι Γιώργος. Καλώς σας βρήκα. Κολλητός μου χάρισε ένα juwel rio300. Το ενυδρείο δουλεύει ήδη και αν θέλετε μπορώ να επισύναψω κάποιες φωτογραφίες να το δείτε. Έχει 8-10 Αφρικανές μέσα αυτή την στιγμή. Τα φίλτρα του είναι ένα εξωτερικό eheim και ένα εσωτερικό juwel (περισσότερες λεπτομέρειες όσο αναφορά τα specs των φίλτρων δεν ξέρω ακόμα ![]() Η εμπειρία μου πάνω στα ενυδρεία είναι μηδαμινή, αλλά η όρεξη είναι μεγάλη! ![]() Έχω διαβάσει την τελευταία εβδομάδα παρά πολύ, αλλά όπως και να έχει ο όγκος είναι τεράστιος και έχω πελαγώσει λίγο. Για αυτό θέλω τις συμβουλές σας. Η έναν coach τέλος πάντων! ![]() Σκέφτηκα να δώσω προς υιοθεσία τις Αφρικανές και να το ξεκινήσω όλο από την αρχή, για να μάθω. (Επίσης μου είναι δύσκολο να κάνω την μεταφορά και να το στήσω μέσα σε λίγες ώρες.) Τι λέτε ? Ακόμα θα ήθελα κάποιες προτάσεις για ψαροσυνθεση και κάποια φυτά κλπ. Ελπίζω να μην κούρασα! Δεκτές όλες οι συμβουλές και τα σχόλια. Φιλικά, Γιώργος. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο ενυδρείου | ioannis_79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-10-17 20:12 |
Νέο στήσιμο του ενυδρείου | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-01-12 14:07 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |