|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες:
Ειδος ενυδρείου: Διαστάσεις:80χ35χ40 Όγκος:112 Ποικιλιες χρυσοψαρων:4 fancy( 1 calico fantail, 1 black moor, 1 red cap, 1 red black fantail( έτσι ηταν όταν το πήρα τώρα είναι όλο πορτοκαλί)) ¶λλοι συγκάτοικοι :- Φυτά:2 ανουβιες, 1 κρυπτοκορινα, 1 microsorum pteropus Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι 1-3 mm μπεζ, 1 ξύλο. mopani , 2 πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: αφίσα με φυτά με ειδική κόλα που φαίνεται 3d Εξοπλισμος Φωτισμού/watt: 2 λάμπες λευκή και ροζ Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Μέσα Φιλτράρισματος/αποδόσεις:fluval 205 με σιποραξ στα καλαθακια σφουγγάρια στο πλαι κι ενυδρειακο βαμβάκι Μέσα Θερμανσης:- Μέσα Ψύξης:- Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:8,5 Γενική σκληρότητα (GH):16,8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):16,8 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού(% και συχνότητα):30% κάθε 15-20 μέρες. Αντίχλώριο microbe lift extreme. Θερμοκρασία (μέση τιμή): 20 ¶λλες πληροφορίες: Τροφή 2 φορες την ημερα supergoldfish sticks της tropical, Sera Goldy flakes, omega one flakes, καποιες φορες καροτο , αρακά , μπανανα. Σπιρουλινα της omega one kelp flakes.Βιταμίνες κάθε 15 μέρες της microbe lift η Sera fishtamin. Φωτογραφία(ες): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 07-01-18 στις 22:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια !!
![]() ![]() ![]() Σούπερ τα έχεις, μπράβο ![]() Μια συμβουλή μόνο ,το 15-20 μέρες για κάθε αλλαγή, μου φαίνεται μεγάλο διάστημα και ας είναι τόσο μικρα . Είχα 2 τόσο μικρουλια με το ίδιο φίλτρο που έχεις και εσυ αλλά σε 150 λίτρα απηύδησα να τα μεγαλώσω μέχρι να πάνε στην λίμνη, θελανε πολύ συχνά αλλαγές νερού και καθαρισμα του φίλτρου . Με τι τέστ μετράς ? Καλή χρονια και χρόνια πολλά με υγεία !
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλη χρονια !!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-01-18 στις 21:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτο δεν ανεβαίνουν τα νιτρικά σου
![]() ![]() ![]() Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι να μεγαλώνουν! ![]() Έχεις χρόνο ακομα για καινουριο ενυδρείο αν είναι τόσο μικρά, όσο τα βλέπω στο βίντεο ![]() Να σου πώ την αλήθεια ενω το ενυδρείο το έχεις ωραίο, με μπερδεύει λίγο η αφίσα πίσω .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά θα τα πάς , μην ανησυχείς
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ελπίζω. Θα χρειαστω οπωσδήποτε τις συμβουλες σας. Θέλω οτι καλυτερο για τα μικρά μου!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση και γνώμες για μεσογειακό ενυδρείο | fitos100 | Μεσογειακό | 5 | 10-10-17 14:37 |
Ενυδρείο ετών ...20 - Παρουσίαση | Yiannis | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 37 | 16-06-17 08:40 |
Ενυδρείο στη δουλειά Παρουσίαση...!! | boutas ski | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 26 | 08-06-13 20:48 |
Παρουσίαση:Το ενυδρείο μου | SOCRATIS | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 0 | 14-07-10 12:49 |
Νέο ενυδρείο 280L-Παρουσίαση | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 64 | 10-04-07 14:12 |