|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και έχω ξεμείνει απο ιδέες. Ενας δίσκος εδώ και περίπου 20 μέρες σταμάτησε να τρώει.Σε κάποια φάση είχε άσπρα κόπρανα οπότε η πρώτη σκέψη ήταν hexamita.Εκανα θεραπεία με θερμοκρασία 8 μέρες σε 35 βαθμούς και στο τελείωμα esha 2000 για τυχόν προβλήματα λόγω θεραπείας.Τα τελευταία του κόπρανα ήταν κανονικά αλλά παραμένει η άρνηση τροφής και υπάρχει και ένα ελαφρύ φούσκωμα στην κοιλιά.(Δεν είμαι σίγουρος αν υπήρχε απο την αρχή)Τα χρώματα του είναι φυσιολογικά και γενικά φαίνεται σε καλή κατάσταση.Μετά την 8μερη θεραπεία του έκανα και ένα μπάνιο σε epsom αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Το ψάρι είναι σε 60λιτρη καραντίνα.Οπως ανέφερα και νωρίτερα έχω ξεμείνει απο ιδέες.Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άρρωστο πιρανχας με φουσκωμένη κοιλιά | piranhas2 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 51 | 03-10-15 00:17 |
όσκαρ με φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 190 | 12-03-13 23:00 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |