|
|||
|
|||
![]()
Σκοπεύω να αγοράσω μια αυτόματη ταΐστρα. Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο μοντέλο να προτείνεται?.
Τα aquaristic.net έχει, εκτός άλλων , και την Eheim food timer 3581. Την έχει δοκιμάσει κανείς?
|
||||
|
||||
![]()
EHEIM σημαινει ποιοτητα και αξιοπιστια.
Το νεο μοντελλο ειναι και "splashproof". Προχωρα αφοβα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη, εγώ έχω την συγκεκριμενη ταϊστρα πάνω από 6 μήνες και την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε ΣΚ.Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και την προτιμώ από κάθε άλλη που έχω δοκιμάσει (πιο φτηνές αλλά όχι αξιόπιστες).Αξίζει τα λεφτά της πιστεύω.Αλλά πριν αγοράσεις, άκουσε και την άποψη κάποιου πιο έμπειρου από μένα
![]() Φιλικά, Νίκος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ξερετε τιμη στην Ελλαδα?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω δοκιμάσει μία αναλογική της sera και άλλη μία που δεν θυμάμαι την μάρκα.Αλλά όπως σου είπε και ο george: eheim=ποιότητα και αξιοπιστία.
Φιλικά, Νίκος |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την εχω εδω και πολυ καιρο. Ειναι πολυ καλη , μην την φοβασαι.!
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
|
|||
|
|||
![]()
Κατοχος περιπου 2 χρονια απολυτα ικανοποιημενος και εγω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρεχει καμια περιπτωση να μπει καποια φω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
καλή φάση θα πάω απο τυο μαγαζί που προμυθέυομαι ψαρια κλπ για να ρωτησω τιμές!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatics-online.co.uk/Z085200.asp
Σε 4 ημέρες στην πόρτα σου.
|
|||
|
|||
![]()
52 ευρω στο Water Inn.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω την Rondomatic 400(http://www.zooplus.de/app/WebObjects...7%26PID%3D4752)
και είμαι πολύ ικανοποιημένος περισσότερο γιατί έχει ξεχωριστή θέση για κάθε τάϊσμα. Έτσι μπορείς να ξέρεις πόση ακριβώς τροφή θα πέσει και να βάλεις επίσης όση τροφή από διαφορετικά ήδη θέλεις σε κάθε τάϊσμα και να ρυθμίσεις για 27 μέρες. Δεν ξέρω αν κάνει το ίδιο και η EHEIM νομίζω όμως ότι δεν το κάνει. Με την παλιά ταΐστρα που είχα δεν μπορούσα να ποτέ να ρυθμίσω το άνοιγμα σωστά και τις περισσότερες φορές που έλειπα για μέρες έχανα ψαριά.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματη αλλαγή νερού | mitas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 25-05-05 00:31 |