|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εχω ενα μικρο ενυδρειο τραπεζι και εδω και 2 μηνεσ αλλαζς το νερο καθε 2 μερες και εχω αυτο το προβλημα. δευτερα το αλλαζω την τριτη γινεται οπως στην φωτο. τι ειναι και πως το αντιμετωπιζω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες
![]() Για πές λίγα πράγματα για το τραπεζοενυδρειο ![]() Αν και δεν φαίνεται κάτι απο την φωτό υποψιάζομαι bacterial bloom .
|
|||
|
|||
![]()
ειναι πολυ απλο ενυδρειο με αμμο και 3 χρυσοψαρα μονο με ενα απλο φιλτρο. το εχω σε ιατρειο στον χωρο αναμονης αλλα συνεχεια εχω αυτο το θεμα. τι να κανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς απλό φιλτρο ? εσωτερικό ? τι έχει μέσα ?
|
|||
|
|||
![]()
εσωτερικο με μαυρο σφουγγαρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μας μια φωτό από όλο το ενυδρείο να το θαυμάσουμε.
Εννοείς μόνο στην επιφάνεια γίνετε έτσι το νερό? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να βάλετε μια φωτογραφία του φίλτρου ή να μας πείτε τον τύπο ?
Θα χρειαστειτε βιολογικο υλικό στρωμενο (μπόλι ) ίσως το θόλωμα να ειναι και αποτέλεσμα αμμωνίας . Δεν κάνατε μετρησεις ποτε ??
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθώ να σας βοηθήσω αλλά θα πρέπει να με βοηθήσετε και εσείς
![]() Πάμε απο την αρχή ![]() Χρειαζόσαστε Βιολογικό Υλικο Στρωμένο για το φίλτρο . Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο ? Υγρα Τεστ απο πέτ σόπ , είναι εύκολα στην χρήση . Απο μάρκες καλά είναι API , SERA , TETRA για να ξερουμε αρχικά σε τι φάση είναι το ενυδρειο . Τεστ ΝΟ2 , ΝΟ3 , ΝΗ3 αυτα για αρχη .
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!βαλε σε μια σειρα τα πραγματα για να σου φανουν πιο ευκολα..
βασικη ερωτηση ειναι τα λιτρα του ενυδρειου.υγρα τεστακια μπορεις να προμηθευτεις απο το πετ σοπ (μονο υγρα,οχι στικακια) και ειναι πολυ ευκολα στη χρηση αρκει να διαβασεις τις οδηγιες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανε ενα κοπο να δεις αυτα τα 2 βιντεακια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 12-11-17 στις 10:37 |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατρέ μου, βάλε και μια φωτό να δούμε το τραπέζι - ενυδρείο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη φωτισικου με LED (ασπρο και RGB) | vesarion | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-05-11 19:04 |
ερωτηση για ασπρο χνουδι | linos21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 07-06-10 21:58 |
ασπρο-μαυρο | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-02-09 14:36 |
χαλικι ασπρο | mariannos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 12-01-09 20:09 |
Ασπρο Μπαλακι στο στομα!! | gtsia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-03-08 11:41 |