|
|||
|
|||
![]()
τι ειναι αυτο κυανοβακτήριο ή άλγη η κατι αλλο;
οι μετρισεις μου ειναι 0 σε αμμωνια σε νιτρικα και σε νιτρωδη. νιτρικα δεν εχω μετρισει ποτε. απο το στρωσιμο ηταν παντα 0 http://ibb.co/exQS https://ibb.co/m8iy5S https://ibb.co/nbxQkS https://ibb.co/cO7akS |
|
||||
|
||||
![]()
Αλγη ειναι .Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο?Ωρες και βατ φωτισμου?
|
|||
|
|||
![]()
3 μηνες ο φωτισμος ειναι diy με led modles 6 ωρες αναμενα 1,24 watt το καθε modle x 10 θερμοκρασια χρωματος 6500K
|
|
||||
|
||||
![]()
λιτρα ενυδρειου?ποσο καιρο τρεχει?λιπασματα?
|
|||
|
|||
![]()
56 λιτρα καθαρα. Λιπασματα δεν εχω βαλει το υποστωμα ειναι Tropica Plant Growth Substrate και τρεχει 3 μηνες.Αλλαγες νερου καθε εβδομαδα το 25%
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηδέν αμμωνία ✔
Μηδέν νιτρώδη ✔ Μηδέν νιτρικά ???? ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 29-03-18 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οταν εστρωσα το ενυδρειο ειδα στην αρχη λιγα χαμηλα νικτρικα 20ppm περιπου και εκει που περιμενα να αυξιθουν εξαφανιστικαν 3 μηνες τωρα οι μετρησεις ειναι 0 στα παντα πως γινεται αυτο δεν ξερω..
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να εχεις λιγα νιτρικα επειδη εχες λιγα ψαρακια(?) και αρκετα φυτα. για αυτο λεμε να συμπληρωνετε την φορμα για να ξερουμε τι παιζει.. η αλγη λογικα ειναι γιατι ειναι νεο ενυδρειο και θα περασει.μην βαζεις λιπασματα καθολου και αν ειναι εφικτο σηκωσε το φωτηστικο λιγο πιο ψηλα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν τα μετράς? |
|
|||
|
|||
![]()
τα μετραω ειναι στο 0 φυσιολογικα
------------------------- ωπα εκανα λαθος στην πρωτο ποστ "οι μετρισεις μου ειναι 0 σε αμμωνια σε νιτρικα και σε νιτρωδη. νιτρωδη δεν εχω μετρισει ποτε. απο το στρωσιμο ηταν παντα 0" το σωστο ειναι οι μετρισεις μου ειναι 0 σε αμμωνια σε νιτρικα και σε νιτρωδη. νιτρικα δεν εχω μετρισει ποτε. απο το στρωσιμο ηταν παντα 0 μετραω και τα 3 απλα ειναι 0 ολα ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos1985 : 30-03-18 στις 10:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι κανεις λαθος φιλε μου. Δυο χρυσοψαρα που ειναι απο τα πιο ρυπογονα ψαρια και μετρας 0 παντου? Μαλλον πρεπει να αλλαξεις τεστακια.
Αληθεια με τι μετρας?
|
|||
|
|||
![]()
με υγρα τεστ API και χαρτακια tetra για επαληθευση στα no3 αυτο νομιζα και εγω οτι δεν κανω σωστα την μετρηση αλλα και τα 2 τεστ διχνουν 0
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι δεν βγαίνει στην "εξίσωση"... ![]() ------------------------- Και συμπλήρωσε το παρακάτω αν είναι εύκολο. Τίτλος ενυδρείου: Διαστάσεις: Λίτρα: Χρόνος λειτουργίας: Τύπος και διάρκεια φωτισμού: Co2 και τρόπος διάχυσης: Λίπανση: Υπόστρωμα: Φίλτρανση: Θερμοκρασία: pΗ: GΗ: KΗ: Λίστα φυτών: Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων : ------------------------- Το ενυδρείο είναι αυτό? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 30-03-18 στις 13:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οχι αυτο ειναι αλλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γίνεται με 2 χρυσόψαρα στα 50 λίτρα να έχεις 0 νιτρικά... ή έχεις καταλάθος κάνει την μεγαλύτερη ανακάλυψη στην ιστορία των ενυδρείων με χρυσόψαρα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Διαστάσεις:45χ33χ40 Λίτρα: 56 Χρόνος λειτουργίας: 3 μηνες Τύπος και διάρκεια φωτισμού: diy 10x led modlle 1,25w 6500k Co2 και τρόπος διάχυσης:- Λίπανση: - Υπόστρωμα: Tropica Plant Growth Substrate και χαλικι Φίλτρανση: Aquael ASAP 300 Θερμοκρασία: 18c pΗ: 7,6 GΗ: 20d KΗ: 15d Λίστα φυτών: anubia,cryptocorine,και αρκετα πλεων Hygrophila Polysperma Λίστα ψαριών και ασπόνδυλων :2 χρυσοψαρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos1985 : 30-03-18 στις 13:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα αν εχουν ληξει τα τεστ της api
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε λίγο νερό και πήγαινε σε ένα pet shop να σου μετρήσουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ σας ευχαριστω θα ποσταρο τα ποτελεσματα απο το pet
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bba ή κυανοβακτήριο? | Γιωργος_Παυλου | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 16 | 17-02-18 08:34 |
Κυανοβακτήριο? | carvefish21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 116 | 07-10-13 00:12 |
Έχω κυανοβακτήριο; και η άλγη μου ποιά είναι; | Frangisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-11 23:23 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |