|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Παλιός στο χόμπι μας νέος στα αλάτια ειπα να δοκιμάσω να κανω ένα μικρο θαλασινο μπας και εχω όρεξη για όμορφους μπελάδες. Οχι πολλά πολλά 2 κλόουν μια γαρίδα και τπτ εύκολο κοράλι μέχρι εκει τπτ αλλο. Θα χρειαστω την βοηθεια και την εμπειρία όλων σας , για αρχή να σας πω οτι θα μπει ένα φιλτρο μικρο μέσα για αρχή και μετα θα γίνει κρεμαστό πλάτης και ένα σκιμερακι.
Πείρα τον αράγωνιτη (ζωντανό ) και έφτιαξα και το αλάτι μου στα 1025 σημερα το μεσημέρι θα μπουν στην γυάλα καθώς και βακτήρια για το στρώσιμο , και στην άλλη βδομαδα θα μπει και ζωντανός βράχος 3 κιλά περίπου. Απο δω και πέρα πείτε μου τι κανω και πως , Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και συγνώμη αν σας κούρασα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ξεκίνημα θαλασσινού (τι πρωτότυπο!) | ShadowVValker | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 14-09-12 16:04 |
Νέο Ξεκίνημα!! | markos6888 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-07-11 13:49 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |