|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντα ήμουν σκεπτικιστής σε σχέση με το αλμυρό τμήμα του χόμπυ μας (για λόγους που θα καταλάβετε απ' το παρακάτω άρθρο)
πράγμα που (μαζί με τις λειψές μου γνώσεις και την αν-εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου) με απέτρεπε να ασχοληθώ. Τώρα δυο επιστήμονες, οι Murphy και Rhyne, προσπαθούν να βρουν μια λύση ώστε να επιλέγεις και να διατηρείς θαλασσινά ψάρια με τουλάχιστον λιγότερα ηθικά διλήμματα. (για να μη μου την πέσουν οι αλμυροί φίλοι μου, να ξεκαθαρίσω ότι γνωρίζω πως και τώρα υπάρχει τρόπος να φτιάξεις ένα όμορφο θαλασσινό ενυδρείο με είδη μόνο αναπαραγωγής). Να αρχίσω να ετοιμάζομαι? ![]() Διαβάστε το είναι ενδιαφέρον https://www.smithsonianmag.com/scien...ish-180963255/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 21-10-17 στις 12:57 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να φτιάξω σε ενα Rio 400? | xaftel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 24-09-14 18:46 |
Μπορώ να φτιάξω δικό μου Backround? | xarmanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 26-11-13 20:17 |
Απορία αρχάριου, ίσως χαζή | ikarus260 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 22-05-13 16:18 |
Πως θα φτιάξω το PH που θέλω???? | theok1200s | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-05-10 23:01 |
SOS! Θέλω να φτιάξω ένα REEF ενυδρείο | cif | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 6 | 25-04-05 17:18 |