|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο την αποτυχημενη ενασχοληση μου με τα παφερς εχω πλεον ενα ενυδρειο του καρφουρ 100 λιτρων κενο.... Σκεφτομαι δυο πιθανα setup. Ενα με καποια αφρικανα ή ενα με απιστογραμμα και ισως ραμς.... Τι λετε?
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να βαλεις εκει τα κριμπενσις που εχεις ηδη, και να κανεις καμια αναπαραγωγη. Γιατι για αφρικανα δεν ειναι το ενυδρειο.Και επειδη και τα κριμπ κιχλιδες ειναι αλλα ποταμισιες αφρικης.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα εξυπνακια παντου φυτρωνεις ..... Τα κριμπς εχουν παρει σειρα στη γεννηστρα μετα τα firemouth....Δεν ειναι ψαρια για να τα εχεις μονα σε ενα ενυδρειο....
|
||||
|
||||
![]()
ψηφιζω αριστογραμμα......δαγκωτο κυριε πρυτανη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε απιστο κακατου να σου δωσω τα 2 θυληκα που εχω αμα ειναι.και να παρεις ενα αρσενικο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Περασα απο τον Αμαζονιο και εφερε κατι Apistogramma agassizii και Apistogramma cacatuoides κουκλακια !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|