|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Ζηταω τη βοηθεια σας για ενα το sun sun 304 Σημερα το ανοιξα για να το συντηρησω και μόλις τελείωσα και το ξαναεθεσα σε λειτουργία εχανε απο τα κουμπωματα. Το φιλτρο ειναι αγορασμενο πριν 2 χρονια. Υπαρχει περίπτωση να ειναι η φλατζα η απλα καπουτ??
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι διαρροή..
|
|||
|
|||
![]()
Δες αν τα καλαθια εχουν κουμπωσει καλα και πατανε καλα το ενα πανω στο αλλο. Ανοιξε το ξανα και τοποθετησε τα με προσοχη. Η φλατζα ειναι ξεραμενη μήπως; περασε την με λιγη βαζελινη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου κ σε μενα το ιδιο εκανε την τελευταια φορα που το καθαρισα αλλα αλλαξα το 0-ring καθαριζωντας καλα περιμετρικα την πατουρα που παταει,καινουρια βαζελινη κ σταματησε ευτυχως..
μηπως εχει αερα μεσα;καθαρισες καλα το αξονακι; κουνα το δεξια -αριστερα μηπως κραταει αερα,εχω παρατηρησει πως με τον αερα ζοριζονται κ χανουν..
|
||||
|
||||
![]()
Πιο αξονακι λες??
Οχι δεν εχω βαλει βαζελινη..
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ασφαλης η βαζελινη για τα ψαρια?
|
|
|||
|
|||
![]()
To o-ring θα περάσει με βαζελινη, δε θα τη ρίξει στο ενυδρείο. Είναι ακίνδυνη, ακόμα και τις σιλικόνες του ενυδρείου περνάμε με βαζελινη για συντήρηση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα σε φιλτρο εχαιμ | LAKI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-12 17:42 |
προβλημα με φιλτρο | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 02-03-09 23:52 |
Προβλημα με φιλτρο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 22-09-07 22:36 |
diy CO2 και προβλημα στο φιλτρο..... | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-03-05 08:34 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |