|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα που πιάνουν οι ζέστες, στο ενυδρείο μου (juwel rekord 600) έχω υιοθετήσει τη λύση του ανεμιστήρα με timer αλλά προφανώς δεν είναι για μόνιμη λύση... Στο μεταξύ όπου έχω ρωτήσει όταν πω τα λίτρα μου με κοιτάνε λίγο αφ'υψηλού σε στύλ "τι ασχολείσαι τώρα με ψιλικατζίδικα" αν με καταλαβαίνετε...
Έχοντας διαβάσει αρκετά για τον stc1000 εδώ μέσα έχω ψιλοτρομάξει με την δουλειά που θέλει για να δουλέψει (wiring κλπ) Για μένα που δεν έχω το χρόνο τα μέσα και τη διάθεση να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι υπάρχει κάποια λύση "με το κλειδί στο χέρι"; Δηλαδή αν δε θέλω να κόβω καλώδια κάνω ψαρόσουπα; ![]() |
Tags |
controller, ψύξη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα ψύξης σε Rio 180 | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 90 | 21-04-16 07:24 |
Ανεμιστιρακια ψύξης??????? | Κωστας86 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 03-08-14 18:34 |
Diy καπάκι ψύξης | matser | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 03-06-14 22:42 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο αναζήτηση λύσης. | vangelis777 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 30-12-12 11:28 |
Σύστημα ψύξης : Αναζήτηση υλικών για κατασκευή. | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 04-07-06 15:56 |