|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους (χημικούς ) ποιος θα ήταν ο πιο εύκολος κ οικονομικός τρόπος για την μικρή μείωση της ολικής σκληρότητας και του phστο ενυδρείο μου.
Έχω διαβάσει για την Α/Ο αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει για το 60 λτ . Επίσης διάβασα για την τύρφη π βοηθάει και για τα δύο αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποιες πληροφορίες . Επίσης θα βόλευε το απιονισμένο νερό ? αν και διάβασα ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα λόγω έλλειψης στοιχείων ( κατιόντων ? ) . Και για να γίνω και λίγο πιο συγκεκριμένος με τεστακια esha αλλά έχω παραγγείλει υγρά GH ~20 και θα ήθελα να πέσει γύρω στο 10-12 dH PH~7.5 --> 7 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο μείωσης του Ph. | manosxe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-03-17 15:09 |
Περί μείωσης της γενικής σκληρότητας (GH) | Fighter | Γλυκό νερό - Γενικά | 64 | 21-02-16 22:24 |
Οικονομικός τρόπος μείωσης Ph | Da Gypsy Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 21-06-11 22:57 |
Αναζήτηση μικρής χρωματιστής κιχλίδας - | Cydox | Malawi | 2 | 23-09-07 20:27 |
Τρόπος μείωσης PH σε δισκοενυδρείο. | chrisx | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 16:53 |