|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε από κοντά , ελάτε να βρεθούμε για κανα καφεδάκι.
Και επειδή το γοργόν και χάριν έχει Σάββατο 27/5 στο γνωστό μέρος κατα τις 17:00 Στον παλιό Στάβλο που τώρα πια λέγεται The Sowl , στον χώρο που βρίσκεται αριστερά όταν μπαίνουμε!!! Ηρακλειδών 10, Θησείο https://www.google.gr/maps/place/%CE...993b6a5d11f791
|
|||
|
|||
![]()
Σας έρχομαι επιτέλους.
|
|
||||
|
||||
![]()
ζουμε μεγαλες στιγμες
![]() θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει απο τη δουλεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έχεις, και θα φερεις και κουφέτα
|
||||
|
||||
![]()
μέσα και εγώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!! Τάκη θα μου φέρεις και κάνα ramshorne από το περίσσευμα σου?
![]() ------------------------- Το πολύ πολύ να με δείτε με κανένα μπαστούνι ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-05-17 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα να περάσετεεεεε
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά δεν θα έρθεις? Απαππα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατα μεγαλο ποσοστό θα ειμαι εκτος εδρας...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ εκτος Λουκα η λιγο?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
3 σημεια παιζουν,δεν ξερω ακομα που θα με στειλουν...αν και το βλεπω για σπαρτη...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε θα πιω μια μπύρα και για εσένα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια εσυ μια και ο κ.τακης
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και άλλες δύο εγω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) isidor 9 )kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) |
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) 11) ScorpionGr 12) mathiu
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης
2 ) Undertaker 3 ) Κωστας Malawi θα σας ερθω αν θα εχω σχολασει 4 ) voas + πνευματικά Sakisdraminos ![]() 5 ) christoschor 6 ) tsoui Αν μπορεσω θα τα πουμε σιγουρα 7 ) Tanganyiκας εκτός απροόπτου 8 ) kgf12345 10) golf4470 (αν δεν αλλάξει κάτι) 11) ScorpionGr 12) mathiu
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλαίω λεμεεε!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καμια live συνεδρία για εμάς τους φαντάρους παίζει;
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Παμε γερά,παμε δυνατά gab......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε και Νικόλας ο diskus fan και παράγγειλε .......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶σε που η τουλούμπα ΔΕΝ τρωγότανε... φαίνεται και στη φωτογραφία το ζόρι που τραβάω, για να κόψω το κομμάτι.- ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Χάρηκα που τα είπαμε... να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Όταν με το καλό μας ξανάρθεις... θα αναλάβω προσωπικά την διατροφή σου.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 31-05-17 στις 23:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tην επομενη φορα σε ψητοπωλειο η συναντηση... Εδω δειχνει πως κραταει το πηρουνι και ετοιμαζεται να κοψει το κρεας σε μικρα κομματακια πριν το ταισμα των ψαριων... ![]() Ειδε και αποειδε και τελικα το επιασε με το χερι το φαγητο.... ![]() Εδω...προσπαθει να ταισει το μενταγιον.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν η πρωτη φορα που ηρθα μαζι με τον Μανο(mathiu) σε ψαροσυνάντηση αν και φυγαμε νωρις(πρώτοι απο ολους) περασα ομορφα και χαρικα που σας γνωρισα και απο κοντα. Θα σας ξανανουρθουμε και ελπίζω να μην τυχει κατι παλι!!!
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά όμως, την επόμενη φορά να πάμε κάπου για σουβλάκια. Έβλεπα τον Νίκο πως έτρωγε την τουλούμπα και τον λυπηθηκα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θες να τον δεις να τρωει...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΉΛΙΟ 2017 | Giannis Roditis | Φωτογραφίες μελών | 2 | 26-02-17 21:22 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |