|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Απο καιρο ηθελα να μετρησω την πραγματικη ροη στο εξ.φιλτρο μου,που ναι το sun sun hw 302 με ονομαστικη 1000λτ/ωρα..
Με την αλλαγη νερου λοιπον,οπως ειναι χαμηλα η σταθμη,βγαζω το spray bar και με ενα μπολ κατω απ τον σωληνα το βαζω σε λειτουργια. Σε 20 δευτερολεπτα λοιπον μου βγαζει 2λιτρα νερου..Κανω τους υπολογισμους και βγαζω πως το φιλτρο μου δινει 360λτ/ωρα ![]() Κι αναρωτιεμαι ειναι δυνατον τοσο λιγο; Το φιλτρο ειναι προσφατα καθαρισμενο τρεχει με χοντρο μπλε σφουγγαρι στον πατο,ελαφροπετρα 10-15mm για βιολογια και μια καλη στρωση εν.βαμβακι στην κορυφη.. Τωρα τρεχει στο 60λιτρο και δεν εχω θεμα απο πλευρας ροης,αλλα συντομα προοριζεται για 150 λιτρα ενυδρειο...Επαρκει ή να αρχισω να προβληματιζομαι; Να αναφερω επισης πως το φιλτρο ειναι στο πατωμα κι η αποσταση μεχρι το μπαστουνι ψηλα στο ενυδρειο ειναι 1,20μ.. Εχω καποιο λαθος στο setup;; Αν μετρησα σωστα,μου φαινεται πως εχει μεγαλη πτωση σε σχεση με την ονομαστικη του ροη...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή ροής φίλτρου | globalzero | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-07-15 20:11 |
καθαρισμός εξωτερικού φίλτρου sun sun | vickoboy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 24-07-14 20:01 |
Στρώσιμο εξωτερικού φίλτρου! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-12-08 18:43 |
Πατέντα μείωσης ροής του φίλτρου! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Bettas | 5 | 26-04-08 04:26 |
Μείωση ροής εσωτερικού φίλτρου - Προτάσεις | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-04-08 17:59 |