|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας κι από εμένα. Σκέφτηκα να αξιοποιήσω το πρώτο μου ενυδρείο. Είναι μικρό. Περίπου 7 λίτρων. Έβαλα φίλτρο (μπολιασμένο από το κοινωνικό ενυδρείο μου),θερμοστάτη, ταινία φωτισμού led και έναν μίνι θερμοστάτη. Οπότε έχω καταφέρει να ρυθμίσω τις παραμέτρους του νερού.
Από ζωντανούς οργανισμούς έβαλα μία ανουβια Νάνα κι έναν αρσενικό μονομάχο. Θα ήθελα τη γνώμη σας εάν μπορώ να βάλω γαρίδες red cherry ή κάποιο άλλο ασπόνδυλο (με την προϋπόθεση να μην κινδυνεύει η ανούβιά και να μην απειλείται από το μονομάχο μου). Σας ευχαριστώ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες και συμβουλές για νέο ενυδρείο | ReaperX | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-07-15 04:07 |
Γνώμες για ενυδρείο | aias.george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-05-13 23:26 |
Γνώμες για ενυδρείο SUN SUN 64x39x54 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 19-05-10 23:32 |
Γνώμες για ενυδρείο-καραντίνα | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-09-08 21:27 |