|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Να σας παρουσιάσω και εγώ το Reef μου ![]() και είναι ακόμα έργο υπό κατασκευή, ότι στήνετε στο ενυδρειάκi γίνετε με πολύ υπομονή (ένα μίνα το άφησα να στρώνεται) για να γίνει όσο το δυνατό ποιο σωστά καθότι είμαι αρχάριος στα reef. Ξεκίνησα με 2 βραχάκια και ένα κλόουν, προχώρησα αργότερα και σε ένα κορολλάκι (δεν θυμάμαι το όνομα αλλά το έχω φωτογραφεία) και σε ένα δεύτερο κλόουν και μερικά σαλιγκαράκια να καθαρίζουν την άλγη, κάπου μέσα στο ενυδρείο (μάλλον!) ζει και ένα Orchid Dottyback όπου βγαίνει να το δω κάθε 2 μίνες! αφού δεν ξέρω μήπως έχει μετακομίσει σε άλλο ενυδρείο :P τη μόνη προσθήκη που θέλω να κάνω είναι μία γαρίδα καθαριστή και ότι κοράλλι μπορώ να βάλω σε χαμηλό φωτισμό. Επίσης το Σάββατο έβαλα ένα κυκλοφορητή της JEBAO W40 με controller προτάσεις και παρατηρήσεις δεκτές και ευχαριστώ για το χρόνο σας φοτωγραφείες στο album μου και ένα λινκ από το reef https://www.youtube.com/watch?v=6JiM...ature=youtu.be |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το reefaki του mastronik | mastronik | Reef | 16 | 27-04-09 08:53 |
reefaki 60 l | stavaigi | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 03-03-09 18:20 |
Το reefaki μου... | billy | Reef | 109 | 21-01-08 19:54 |