|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σήμερα είδα επάνω σε ένα φυτό διακοσμητικό πάρα πολλά ασπρα σαν αυγού λακιωτης αλλά δεν ξέρω αν είναι από τα χρυσόψαρα ή τα σαλιγκάρια. Μου έδωσε ένας φίλος τα χρυσόψαρα του επειδή έπαθε ζημιά μέχρι που να διορθώσει το πρόβλημα του τα οποία είναι πολύ μεγάλα και σκέφτηκα μήπως είναι από κάποιο από αυτά.
![]() Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgeris : 05-03-17 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις Nerit snails?
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Δεν ξέρω τι είναι;έχουν έρθει μαζί με κάτι φυτά που πήρα από κάποιο παλικάρι. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Βέβαια ήταν πολύ μικρά τώρα μεγάλωσαν. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgeris : 05-03-17 στις 20:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυγά χρυσόψαρων
|
|||
|
|||
![]()
και τι να κάνω τώρα; τα αφήνω έτσι ή να πάρω το διακοσμητικό κάπου αλλού;
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Να βγάλεις τελείως τα ψεύτικα διακοσμητικά,
δεν χρειάζονται, τα αυγά θα τα φάνε τα ψάρια
|
|||
|
|||
![]()
οκ.Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το 1ο αλλά όχι το τελευταίο μου | genecr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 24-05-12 12:12 |
Αυγά στο ενυδρείο μου | niklal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-05-12 09:15 |
Aνεμηστηράκια αλλά πως; | Σπύρος Μ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 03-07-08 03:39 |
UV ναι, αλλά πόση ώρα? | yiobi | Λοιπός εξοπλισμός | 7 | 14-04-04 11:16 |