|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους.
Πριν 2 εβδομάδες τελείωσα (σχεδόν) με την κατασκευή του vivarium μου και θα ήθελα μια βοήθεια στα φυτά. Θέλω να μου πείτε φυτά τα οποία να είναι κοντά γιατί το ύψος του είναι Στα 45 cm Και τα πιο πολλά φυτά ξεπερνάνε αυτό το ύψος. Έχω βάλει 2 φτερες και έναν πόθο αλλά θα ήθελα να βάλω κάτι ώστε να μου δώσει πρασινάδα και να παραμένει κοντό.Είχα την τύχη κατά τύχη να γνωρίσω και τον Πάνο από κοντά σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με ερπετά- αμφίβια και τον ευχαριστώ για την βοήθεια σε ότι απορία είχα για τα dart frogs. . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dart frogs μαζί με ψάρια. | GHOST_G7 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 22-08-16 04:57 |
Dart frogs | Πάνος | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 55 | 16-04-16 22:49 |
dart frogs | Πάνος | ¶λλα ζώα | 6 | 05-05-15 18:33 |
Emersed Dart Frog Vivarium : Παρουσίαση και απορίες | Σπύρος Μ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 07-12-11 14:58 |
Dendrobates auratus- dart frogs | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 07-09-11 00:37 |