|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα 180 λιτρα ενυδρειο σε φαση στρωσιματος. Απο φυλτρο εχω το εσωτερικο bioflow με siporax και ενα eheim 2217 σε αναμονη. Στον πατο εχω χαλικακι. Εχω πολυ υψηλο ph. 8.4. Θελω αν γινεται να βαλω ψαρια με εντονα χρωματα. Δεν εχω ψαρια ακομα μεσα. Μου αρεσουν τα κοινονικα γκαπυ κτλπ αλλα δεν θελω να τα ταλαιπωρω με το κατεβασμα του ph. Δεν μπωρω να εχω Α/Ο και βαρελια λογο χορου. Μ αρεσουν οι κιχλιδες αλλα οι μικρες αφρικανες ειναι αχρωμες και η μεγαλες για αλλα λιτρα. Τι πρωτεινετε με βαση τα λιτρα το ph και το οτι θελω εντονα χρωματα;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θα ηθελα κ παλι την γνωμη σας συχομπιστες | PANAHSSS | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 12-04-14 19:28 |
θα ηθελα την γνωμη σας | PANAHSSS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-14 20:42 |
θα ηθελα την γνωμη σας | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-01-08 22:39 |
την γνωμη σας παρακαλω | dinos99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 03-11-07 16:31 |
Την γνωμη σας παρακαλω . | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 28-10-06 21:41 |