|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους τους συγχομπιστες καλες γιορτες και καλα χριστουγεννα..!!
![]() Εχω ενα εξωτερικο φιλτρο fluval 105 και ψαχνω να βρω απο καπου αυτο το καπακι μου μπαινε για να κραταει την φτερωτη το διαφανο το στρογγυλο και επισης ψαχνω να βρω σωληνες και ν καταφερω να βρω μπαστουνια διαφανα γυαλια ή και πλαστικα.. θα το βαλω σε ενα γαριδαδικο που ετοιμαζομαι να στησω μεσα στα χριστουγεννα.. ευχαριστω πολυ !! ![]() ------------------------- αν πρεπει να μπει σε αλλο θεμα παρακαλω μεταφερετε το δεν εβρισκα που να το βαλω ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos.egaleo. : 10-12-16 στις 16:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://m.petsupermarket.gr/7546/prod...CF%82-105.html αυτο εννοεις;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
http://m.ebay.com/itm/261995183901 αυτα σωστα; εδω Ελλάδα δεν ξερω που και τιμές. Αν δεν βιαζεσαι ebay
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα με τις γιορτες λογικα ναι. Χοντρικα θελει καπου 25 μερες.
|
||||
|
||||
![]()
εγινε σε αυχαριστω πολυ !! θα βαλω και μια αγγελεια μηπως εχει καποιος απο το φορουμ!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα φιλε μου. Παντως Ελλάδα να βρεις δυσκολο. Προσφατα καποιος εφτιαξε diy με πλαστικους σωληνες με πολυ ωραιο αποτελεσμα! Καλογεμιστο λοιπον! 😉
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=94303 για ριξε μια ματια 😉
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια κατασκευή! 😉
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μιας και το θεμα με ενδιαφερει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να πουμε ομως οτι και να βαλεις(γυαλι,ακρυλικο)στον πρωτο μηνα λερωνει.Αν εισαι διατεθημενος να καθαριζεις........... ![]() Το καλυτερο ευκολοτερο φθηνοτερο ειναι καλωδιου ασπρος.ηλεκτρολογικος σωληνας ασπρος 16 χιλ η 22 χιλ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το θυμαμαι οτι οι διαφανοι λερωνουν
![]() ![]() Τωρα ο χρηστος στο γαριδαδικο που ετοιμαζει τα ζυγιζει και βαζει οτι του αρεσει! Προσωπικα θα εβαζα σωληνα που ανεφερες αλλα δεν ξερω αν βγαινει σε μαυρο χρωμα και θα ειχα βαμενη και την πλατη μαυρη να χανεται. Τελικα κατεληξες στον λευκο σωληνα για το δικο σου; αυτη ειναι η χαρα του diy η χαρα της δημιουργίας! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το γεμιζω αμμο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- πολυ ωραια θα το δοκιμασω αυριο το ταπωνεις στις ακρες ε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos.egaleo. : 10-12-16 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεισε με ενα φελλο η οτι εχεις γεμισε με αμμο η αλατι κλεισε ζεστανε και βλεπεις.Για να βγαλεις φουσκα γερα πνευμονια!Αληθεια με τι θα ζεστανεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν για την φουρκα το φυσιξω με τον κομπρεσερ του αερα? ![]() ξερεις καποια μπογια που να κανει για μεσα στο ενυδρειο? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το κολπο για την φουσκα ειναι να ζεσταινεις να φυσάς αλλα αν δεν κλεισεις τον αερα μεσα επανερχεται!Εγω φυσαγα και εκλεινα με το δαχτυλο τον αερα μεσα.Ξαναζεσταινα και μολις εφτανα στο επιθυμητο αποτελεσμα,κρυωμα σε νερο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια!
Δοκιμασε τις δυνατοτητες σου κανει καλο!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα σε ευχαριστω θα κανω προσπαθεια αυριο και θα ενημερωσω για αποτελεσματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο ξεκινα με εισαγωγη εξαγωγη χωρις lilly.Κανε σκετο μπαστουνι.Μετας το προχωρας το εργο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανταλλακτικά για Biobox 2 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-01-10 22:47 |
Ανταλλακτικά | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 03-12-09 23:23 |