|
|||
|
|||
![]()
καλημέρες στην ομάδα
φίλος μ χάρισε 1 ενυδρείο 100l με τ βάση του ειναι σαν αυτό της photo 100x30x40 ![]() το ενυδρείο δεν λειτουργούσε για αρκετά χρονια θα τ γεμίσω να δω αν χάνει από πουθενά..πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω γεμάτο? χρειάζεται να βάλω καθόλου σιλικόνη εσωτερικά στις γωνιές? θα γίνει φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων... αν όλα πάνε καλά θα τα συζητήσουμε και μετά αυτά από ζωντανά μάλλον guppy(αν και δεν θέλω τόσο γιατί έχω και στο κύβο) και καμια γαριδούλα γιατί δεν θα υπάρχει κάποια επεξεργασία στο νερό... για βυθό έχω 20kg περίπου χαλαζιακο γκρι χαλίκι 0.5-1.2mm ελπίζω να φτάσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταχειρισμένο ενυδρείο και απορίες άσχετου | spocky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 01-11-16 16:35 |
μεταχειρισμένο ενυδρείο | viviane | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 26-03-08 19:48 |
Μεταχειρισμένο φίλτρο; | _antonis_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-07 16:22 |
Μεταχειρισμένο Φίλτρο | ΙΧΘΥΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 29-12-03 14:12 |