|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να φτιάξω μια μικρή λιμνούλα σε διαστάσεις πάνω κάτω 2x1,50x1μ. βάθος. Εχω μελετήσει διάφορα σχετικά άρθρα και πληροφορίες. Εχω δει το liner είναι ίσως το πιο αξιόπιστο υλικό αλλά μου φαίνεται και ακριβό. Ξέρει κανείς αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο εναλλακτικό υλικό εκτός του liner? Δεδομένου ότι το liner.. κοστίζει αλλά και δεν θέλω να μπλέξω με μπετά κτλ. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σε μεμβράνη ή τουλάχιστον ξέρετε καμιά καλή τιμή για liner σε κανα κατάστημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπα δεν νομίζω. Υπάρχουν και οι πλαστικες λιμνούλες αλλά δεν με ενθουσιάζει η ιδέα.
|
|
||||
|
||||
![]()
λαινερ τοτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον, δε βλέπω κάτι άλλο.. Ξέρεις πουθενά να χει σε καλή τιμή? Βρίσκω μόνο σε 0,5 πάχος αλλά απότι έχω διαβάσει 1mm είναι το καλύτερο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποχλωρίωση-Αντιχλώρια,δράση/συστατικά τους-εναλλακτικές | Κλεόβουλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-05-18 20:28 |
Τι επιλογές υπάρχουν? | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 20-11-13 22:34 |
Τι επιλογές έχω;;;;; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 80 | 13-04-11 09:37 |
Εναλλακτικές τροφές για Pleco | jcalvs | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 06-08-07 16:07 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |