|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα Juwel 125 έχω τις εξής δύο "μαμίσιες" λάμπες:
HiLite Day T5 590 mm/28 Watt 8000 Kelvin HiLite Nature T5 590 mm/28 Watt 4100 Kelvin Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος λέγοντας μου με ποιες απλές λάμπες του εμπορίου (Μάρκα/μοντέλο) μπορώ να τις αντικαταστήσω; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα η sylvania εχω το ιδιο ενυδρειο με μια grolux και μια aquastar
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ. Τις έχεις βρει μόνο σε κατάστημα με ενυδρειακά ή της έχεις πετύχει και σε μαγαζιά με λάμπες και ηλεκτρικά πχ Καυκάς;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρειακα μονο αλλα κανε μια ερωτηση και εκει ισως εχουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok. ευχαριστώ και πάλι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα. Sylvania άμα πάρεις να κοιτάξεις να είναι στο σωστό μήκος. Στα ενυδρεία της Juwel μπαίνουν διαφορετικές λάμπες σε μήκος από ότι του εμπορίου. Η JBL έχει λάμπες για τα ενυδρεία της Juwel επίσης. Νομίζω και η Osram. Λίγο ψάξιμο θέλει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι στο ιδιο μηκος η sylvania Γιαννη στα 28watt παντα ,για τις αλλες δε ξερω.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πισω http://www.igna.gr/sylvania-gro-lux-...5-gro-lux-59cm
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες juwel | basillis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-17 16:10 |
Λάμπες σε juwel RIO 125 | dimitris_s | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-02-13 20:06 |
Νέες λάμπες σε juwel rio 180 | athina | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-11-08 19:10 |