|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδιά τα hemichromis lifalili μου έχουν γεννήσει από το Σάββατο σκάσανε τα αβγά και στην λακκούβα που έχουν κάνει τοποθέτησαν τα μικρά από την Δευτέρα η ουρίτσες κουνιούνται τρελά.
Τους έδωσα από αυτήν την τροφή jbl novo tom artemia με μια σύριγγα δημιουργώντας πρώτα ένα χηλό. 1 βλέπω να λιγοστεύουν τα μικρά όποτε ταΐζω και νιώθω ότι δεν τρώνε 2 οι γονής είναι εκνευρισμένη και όποτε τους δίνω τροφή μετά πάνε από επάνω και ρουφάνε τα μικρά τους και μετά τα ξανά βγάζουν . 3 μπορώ να κάνω αλλαγή νερού έχω 10 no3 και μάλλον αυξάνονται τρελά; 4 τη μπορώ να κάνω για να μου μείνουν ζωντανά και να μου μεγαλώσουν; 5 δεν έχω την εμπειρία για ζωντανή τροφής , θα επιβιώσει κανένα; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hemichromis lifalili | planetgeo7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 1 | 22-09-17 08:56 |
Hemichromis lifalili | snakepanos | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 20 | 28-01-15 11:02 |
hemichromis lifalili? | intenso | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 13 | 21-12-13 20:25 |
hemichromis lifalili | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 10-03-11 20:00 |
hemichromis lifalili | anasios | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 24 | 10-09-06 20:27 |