|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιας που καιρό έχει να γίνει κάτι τέτοιο συζητάμε να κάνουμε μπλουζάκια φανελάκια μπρελόκ και άλλα αξεσουάρ με λογότυπο του GΑΒ.
Παρακαλώ εάν ενδιαφέρεστε γράψτε για το τι θα σας ενδιαφέρει για να δουμε και άμα υπάρχει ενδιαφέρον ! |
|
||||
|
||||
![]()
Εμεις τα ειπαμε ηδη..και τζοκευ...καλοκαιρι ειναι..
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μπρελοκ θα ηθελα.
|
|||
|
|||
![]()
Καλή ιδέα. Για κάνα δυό κοντομάνικα μπλουζάκια θα ενδιαφερόμουνα.
Και κανένα μπρελοκάκι επίσης. Και για να πω την αλήθεια όταν είδα τον φίλο με το μπλουζάκι στο σπήλαιο ...είπα αμαν που θα βρούμε και εμείς ένα? |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!
![]() κιεγω θελω μπλουζακι οπωσδηποτε.δυο εχω(το ενα "επισημο" gab) και ταχω λιωσει και τα δυο ![]() με ενδιαφερει και η κουπα και το μπρελοκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω και εγώ.
Καλή σκέψη σακη. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπλουζακι και μπρελοκ!!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ για ένα με δυο κομμάτια από όλα ενδιαφέρομαι. Τιμές θα δούμε καθόλου? Να ξέρουμε πάνω κάτω πόσο θα έχουν. Δεν υπάρχει κανένας εδώ στο φόρουμ που να ασχολείται πάνω σε αυτά? Εγώ μια παλιά λευκή μπλούζα έχω μόνο από τον Πέτρο που δεν είναι εδώ πια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρουμε προσφορες και θα ενημερωσουμε για τιμες συντομα. Προς το παρον βλεπουμε το ενδιαφερον που υπαρχει, ωστε να ξερουμε περιπου που βρισκομαστε. Οσο μεγαλυτερη θα ειναι η παραγγελια, τοσο καλυτερη η τιμη, φυσικα.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θέλω ενα με δυο μπλουζάκια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα της τιμής όπως είπε ο Nazgul έχει να κάνει με την ποσότητα και την ποιότητα της φανέλας!
Σημερα θα προσπαθησουμε να παρουμε τιμες αλλα πρεπει να δουμε χρωματα και λογοτυπα και αλλες λεπτομεριες! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την κοινότητα...
Από εμένα δυο (2) μπλουζάκια τύπου πόλο.
|
||||
|
||||
![]()
Έγω θέλω ένα ενυδρείο με το λογότυπο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εγω που θελω πως θα το παρω οεο;στα Χανια ειμαστε 4 απο δω μεσα...αλλα πως θα τα παρουμε;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα στην παρέα παρακαλώ ενημερωσετε τι πρέπει να κάνουμε για να παραλάβουμε τουλάχιστον ένα αυτοκόλλητο. Πρέπει να σταλεί μαιλ . ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Lenovo A2010-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενουμε να ειναι ετοιμα και τα λοιπα αξεσουαρ (μπλουζακια,καπελα,μπλελοκ,μπιμπερο,πιπιλες,γοβες, καλσον) ωστε να βγει ανακοινωση και να ξεκινησουν μαζικες αποστολες.
Λιγη υπομονη...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελήφθη από υπομονή όσο χρειαστεί . Ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Στάλθηκε από το Lenovo A2010-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλοοο!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία... και πότε ξεκινάνε οι παραγγελίες και οι αποστολές ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε το κκαπέλο .
Επίσης μετά που θα βάλουμε πρέπει να δούμε την ποσότητα για τα μπλουζάκια και καπελάκια . Μόλις δούμε ότι μαζεύουμε ξεκινάμε κκατάθεση σε ένα άτομο που θα επιλέξουν οι μοντ για να μαζεψουμε τα λεφτα μολις μαζεψοημε παραγγελνουμε . |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ ξεχνάς και την ποιότητα της στάμπας.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσπαθήσετε να βρείτε μπλουζάκια με βαρύ ύφασμα.. να μην είναι σαν φανελάκια!!!
Έχω δουλέψει σε βιοτεχνία που έκανε μεταξοτυπίες και γνωρίζω ένα δυο πράγματα. Όσο για την στάμπα θα είναι θερμομεταφορά, μεταξοτυπία ή εκτύπωση?
|
||||
|
||||
![]()
gab οπως d&g φαντασου να γινει τρεντ λεει και να βγαινει ο κλεοβουλος σαν σχεδιαστης πασαρελα με μοντελακια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλα η συγκεκριμένη μάρκα οποτε την είχα ήταν στενή γραμμή και στο λαιμό πολύ λάστιχο ρε παιδί μου . Δείτε τι εαν εχει διαφορετικά σχέδια σε t- shirt
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον από πάνω... κάποιοι είμαστε και γηραλέοι με περίσσια κιλά... τα φοράμε πλέον κι "αεράτα".-
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ε,,, τότε πάρε (όπως και εγώ) 3XL !!!! Να σου είναι και άνετη. Χαχαχαχαχαχαχα..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Αυτό πόσα XL είναι ? Καμιά 50αριά ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|