|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Μετά τα χρυσόψαρα ήρθαν τα Cherry Barbs.
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μετά τα χρυσόψαρα ήρθαν τα Cherry Barbs.
Αποφάσισα να αλλάξω σύνθεση και να αποχωριστώ τα χρυσόψαρα μου. Τα χρυσόψαρα γύρισαν στο pet shop και πήρα ένα κοπαδάκι (10) cherry barbs. Τα έχω περίπου 2 εβδομάδες και είναι ψάρια σκέτη ζαλάδα. Πάνε σφαίρα. Σκέφτομαι να βάλω και Red Cherry Shrimp. Οι απόψεις διίστανται αν ζουν μαζί η όχι. Εσείς τι λέτε ? Από φυτά έχω αρκετά anubias και java fern, μερικές valisneries και μια συστάδα egeria densa. pH: 7,8 Γενική σκληρότητα (GH): 10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):16 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 20 Χλώριο (CL2): 0 Θερμοκρασία: 26,7 °C Φωτισμός: 4x18W Sylvania Grolux Χωρητικότητα (μικτά): 240 λίτρα |
|
Εμφανίσεις: 6155
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
cherry barbs αναπαραγωγη | Alekos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-02-11 16:56 |
15 μέρες μετά τον γάμο?? ήρθαν και τα πρώτα αυγά (Σκαλαρια) | KOKORAS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 22-12-07 02:30 |
cherry barbs | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-12-07 18:29 |