|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις: 80X30X42
Όγκος: 100Lt Κατηγορία: Κοινωνικό - Φυτεμένο Φυτά::Anubias barteri var. nana 'Petite', Cryptocoryne wendtii ''brown'', Cryptocoryne wendtii ''green'' ,Echinodorus bleheri (bleherae),Echinodorus osiris, Ludwigia sp.,Vallisneria natans,Hygrophila polysperma, Hygrophila difformis,Ceratophyllum ,Cladophora, java moss. Ψάρια / Άλλα είδη: 2Colisa lalia , 2Ancistrus cf. cirrhosus , 17Paracheirodon innesi , 13 Οτόκυκλους , Amano + red cherry shrimps , 4 Neritina Natalensis , Melanoides Tuberculata 6Danio margaritatus(λογικα θα δοθούν) Διακοσμητικά υλικά: Ξυλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Τίποτα ακομα Φωτισμός: 1 Χ 18 Watt+ανακλαστηρας (οπου να'ναι και μια ακομα) Διάρκεια φωτισμού: 11 ωρες Φιλτράρισμα: εσωτερικό της Aquatlantis Θερμοστάτης: 100 Watt Λίπανση: υποστρωμα Fluval Παροχή CO2: excel για την ωρα Παράμετροι: pH: 6,8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): <5 Αλλαγές νερού: 30 λιτρα ανα βδομάδα Θερμοκρασία: 26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
|||
|
|||
![]()
Φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο μπραβο!Τα γκουραμι δεν πειραζουν τις redcherries
|
|
|||
|
|||
![]()
φωτο
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω! οχι δεν ασχολούνται καν! ειναι το μονο ειδος γκουραμι που μπορει να ταιριάξει με red cherry.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την απαντηση.Εχω κι εγω gouramies και σκευτομαι για red cherriew γιαυτο ρωτησα.
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να βαλεις πιστευω. αρκεί να εχεις και αρκετες κρυψώνες για τα μικρα. τι gouramies εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι ζουγκλα...Εχω ενα αρσενικο dwarf gourami και 3 θυληκα
|
|
|||
|
|||
![]()
ε τοτε εισαι μια χαρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρείο σου, ζουγκλίτσα.
Το μόνο που θα έλεγα πως είναι αρκετά τα νέον, αλλά αν δεν έχεις νιτρικά μάλλον είσαι εντάξει. Αν αυξήσεις το φωτισμό ίσως είναι καλύτερα να πας και σε CO2 Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου ;
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλε μ! το ενυδρειο τρεχει αφου εβαλα τα φυτα γυρω στους 9 μηνες, αλλα κανονικα το εχω περιπου 2 χρονια. σε CO2 απο πριν σκεφτόμουν να παω αλλα ειναι το οικονομικό :/
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα update μετά από αρκετές αλλαγές. Στην θέση των νέον τέτρα, μπήκαν δύο χαρέμια από killifish(Fundulopanchax Garderi, 2Α+4Θ) και στην θέση των gouramies θα μπει ένα ζευγάρι νανόκιχιδών(πιθανών kribensis). Έχω αλλάξει και το aquascape προκειμένου να ζουν άνετα οι νανοκιχλίδες. ακούω τις γνώμες σας.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Up. Τελικά λόγω μεγέθους προτίμησα να βάλω ένα χαρεμάκι Apistogramma cacatuoides(1Α-2Θ). (ολες οι γνώμες δεκτές).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
100lt hemichromis lifallili | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 22 | 28-03-11 20:08 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Tι μπορώ να βάλω (100lt)? | vassilis23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 28-12-09 16:15 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |