|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Αν έχεις ramshorn snail και physa snail αυτά τα 2 ιβριδιζουν? Κατά ένα περίεργο λόγο όλα μου τα μεγάλα σαλιγκάρια έχουν εξαφανιστεί και έχω μόνο κουκιδες λίγο μεγαλύτερα σαν σουσάμι και αυτό που σας έβγαλα. Ξέρω πως έχω κάποια λαθρεπιβατακια physa. Θέλω να ξέρω αν γνωρίζετε στο τέλος θα έχω αυτά που έχω ή θα είναι physohorn? Παίζει τα μεγαλύτερα σαλιγκάρια να τα τρώνε οι αμανο? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υβριδιζουν με τα physa, ειναι αλλο ειδος και δεν τα τρωνε οι αμανο.
Προφανως τα σαλιγκαρια δεν βρισκουν την αναλογη τροφη. Ταιζεις τιποτα; |
|
||||
|
||||
![]()
Οι amanos δεν ειναι απιθανο να "τσιμπησουν" κανενα μεζε απο καποιο σαλιγκαρι που εχει ηδη πεθανει. Οποτε δες μηπως για καποιο λογο πεθαινουν τα σαλιγκαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα για μεζε και neocaridina μπορει να τσιμπισει...
Αλλα δεν ευθυνονται αυτες... Αν δεν ειναι αρκετα μαλακο το νερο (που λογικα δεν ειναι) ,πιθανον να "φευγουν" απο ασυτια |
|
|||
|
|||
![]()
Λέτε βρε παιδιά? Έχω ταμπλέτες μα δεν ρίχνω για να τρώνε άλγη σάπια φυτά και περίσσευμα από την τροφή των ψαριών. Λέτε να ρίχνω 1 ταμπλέτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ζουν μ αυτα...εκτος αν εισαι φουλ στην αλγη
ταιζε σε καθημερινη βαση 2-3 ταμπλετες και λαχανικα εναλλαξ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ramshorn | karidas | Σαλιγκάρια | 5 | 05-01-16 22:38 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |