|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θέλω πλυροφορίες σχετικά με αμμωνία και ενώσης του αζώτου.
Τα NH4, NO2, NO3, μπωρούν να ανεβάσουν το PH του νερού? Όλα η κάπιο απο αυτά μπωρεί να ευθήνετε για αύξηση του PH? |
|
|||
|
|||
![]()
Απ'ότι θυμάμαι(πανε και 2 ολοκληρα χρονια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως η αμμωνια μπορει να ανεβαζει λιγο το ph αλλά στη συγκέντρωση που εμφανιζεται σε αστρωτα ενυδρεία πραλτικά πολύ λίγο το επηρεάζει.
Τα υπόλοιπα δεν το επηρεάζουν καθόλου. Μήπως έχεις τιποτε ασβεστολιθικές πέτρες? Γιατι αυτές το επηρεάζπυν ΠΟΛΥ |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω ασβεστοληθικά πετρόματα.Το νερο της περιοχης μου μαλλον αλαξε λιγο στο PH.Θα το μετρησω.Τα νιτρικα και η αμμωνια παντος ανεβαζουν την πυκνοτητα του νερου ε;
Ευχαριστω για την απαντησης που δινετε... ολες της ωρες.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
την πυκνότητα?
οτιδηποτε διαλυθεί μεσα σε νερο του αλλάζει την πυκνότητα, αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ενυδρείο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικά με τα τζαμια | ΒΑΣΙΛΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 04-09-05 18:53 |
Σχετικά με κάποιο ίδος γλύφτη | ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 05-08-05 13:43 |
Σχετικά με το υπόστρωμα | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-03-05 16:38 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |