|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανοίγω αυτό το θέμα... αφού έσπασα το προσωπικό μου "κατεστημένο" και το ανέβασα ήδη αλλού... και αφορά την αναπαραγωγή ενός ζευγαριού εκ' των δίσκων μου... που έγινε τον Δεκέμβριο του 2013.
Τα αυγά τοποθετήθηκαν στον κώνο στις 6 Δεκ. (μάλλον θέλανε να μου κάνουν δωράκι, για την γιορτή μου ![]() 23-12-2013 Συμπληρώνονται 2 εβδομάδες... από την πρώτη μέρα "ελεύθερης" κολύμβησης.- |
|
||||
|
||||
![]()
30-12-2013
Είναι πλέον στις 21 μέρες... και το μέγεθος στα μεγαλύτερα είναι στα 2,6 - 2,7 εκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφιών συνέχεια...
|
|
||||
|
||||
![]()
02-01-2014
Έχουμε πει... οι δίσκοι ζουν σε κοπάδια και την ανάγκη της ομάδας... την δείχνουν από μικρά.- |
|
||||
|
||||
![]()
08-01-2014
Την επομένη ο μήνας έχει 9 και συμπληρώνουν τον πρώτο μήνα ζωής τους (από την στιγμή που άρχισαν, την "ελεύθερη κολύμβηση"). |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφιών συνέχεια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα γέννα "δίπλα"... | OlgaM | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-11-11 02:31 |
Γέννα Altolamprologus sp."Compressiceps shell" και μερικά ακόμη μωρά | Κλεόβουλος | Tanganyika | 40 | 08-10-11 16:08 |
Γέννα Pseudotropheus spec."Elongatus Usisya" | PeLeCaN | Malawi | 9 | 30-07-11 23:54 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Geophagus altifrons "Rio Tapajos" γέννα | ChristosΒ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 27-05-09 14:16 |