|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πανω απο 70 παρουσιες παρακαλω!! και μην ξεχασω να αναφερθω στην παρουσια του Πρυτανη !! Εκ Θεσσαλονικης, βεβαιως - βεβαιως !! φωτογραφιες εντος ολιγου ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη παθαινω και κατι διαλειψεις και χρειαζομαι το ονoμα για τα credits....... ποιος μου εφερε ενα cd με φωτος απο ottos, ramirezi, bitaeniata και sterbae?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 05-11-05 στις 23:39 |
|
|||
|
|||
![]()
Μιλάμε για λαο... ποσους να πρωτογνωρισω για πρωτη φορα!!
Ωραια ηταν...αντε και στην επομενη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tι λε ρε παιδι μου, μου το ειπε ο Πρυτανης στο τηλεφωνο και δεν τον πιστεψα!
Ε λοιπον αμα αυριο η Θεσσαλονικη δεν εχει 30 ατομα,δεν θα το αντεξω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οντως η χτεσινη συναντηση δεν ειχε προηγουμενο
![]() ![]() Υ.Γ. αλλη φορα θα προσεξω να μην κατσω πισω απο τον γαυρο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απο τότε που μπήκα εδω, είχα στο μιαλό μου το πρώτο Σαββατο του Νοεμβρη να ερθω στην συνάντηση σας.
2-3 φιλοι μου γελουσαν που βρηκα καινουργια ενασχοληση, και καινούργια meeting, μετα το ClubFocus. Ηρθε το πρωτο Σαββατο ... και το ξεχασα εντελως! ![]() Και ειναι ακόμα πιο σπάσιμο γιατί ειδικά αυτο το Σαββατο δεν έκανα απολύτος τιποτα! Ξυνομουν ολημερης...! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μια χαρα φωτο σας αναρτησαμε!!! ![]() προς τι το σφυροκοπημα ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με την Μάριελ...
Τόσα χρόνια σπουδών για στραβή γωνία λήψης ![]() ![]() ![]() Είσαι ο Νταλί της φωτογραφίας (μόνο που θα αναγνωριστείς μετα τον θάνατό σου ![]() Μην ξεχάσω στην επόμενη συνάντηση να κάτσω στην αλλη γωνία απο τον γαύρο... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() αν δε σαρεσει ουτε αυτη παραιτουμαι απο φωτογραφος!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατι μου λεει οτι θα παραιτηθεις, εχεις ταλεντο στις περιεργες οπτικες γωνιες.με το καταλληλο θεμα γινεται κατι ... αλλα οι γυναικες θελουν γκροπλαν, οτυε ξερω πως τα λεν, Σαλκον θα μας πει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλα η mariel!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι φωτο ειναι μια χαρα η μαριελ ειναι μια χαρα και ο γαυρουλης το ιδιο μονο που σε λιγο δεν θα χωραμε στο συγκεκριμενο μερος...........................πρεπει να βρεθει χωρος στεγασης του συλλογου ................. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μια φωτογραφια τραβηγμενη απο μπροστα που να δειχνει τους ανθρωπους φυσιολογικους και οχι ![]() ![]() ![]() ειλικρινα,δε θελω να σε πληγωσω,αλλα νομιζω οτι πρεπει να προχωρησουμε στην ευρεση νεου φωτογραφου.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και έχω και μιαααα του γαυρου !!!! επι το έργον και με φράπα μουρη ετσι για να έχουμε να τον απειλουμε όταν μας έρχεται με την γενειάδα του Αγιου Ουνουυφριού. Ρε συ γερο ;; Αρχισες τα μποτοξ ή είχες βαλει ισαμε 15 κιλα μπριζόλες στα μαγουλα πριν έρθεις;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω τον φιλο Γαυρο για την ιδιαιτερη μνεια στην παρουσια μου.... Φαινεται οτι αν και γαυρος του κοβει λιγο και καταλαβαινει οτι ο αποκλειστικος λογος επιτυχιας της συναντησης ημουν ΕΓΩ....
![]() ![]() ![]() Περα απο τα παραπανω σοβαρα, ευχαριστω ολους για τη φιλοξενια και την ευχαριστη κουβεντουλα , η συναντηση αυτη μου δινει δυναμη και γινατι να προσπαθησω περισσοτερο ωστε και μεις εδω στη Σαλλλονικη να φτασουμε σε τετοια σημεια οργανωσης και συσπειρωσης..... |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα που κάνετε τις συναντήσεις Σάββατο πρωϊ αφού το αφιερώνω στην μεγάλη μου αγάπη... την θάλασσα.
![]() 70 άτομα, μπράβο κόσμος ![]() Θεόφιλος ΥΓ. Θέλω ένα φωτογράφο για τα ψάρια μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενω μια καλυτερη φωτο...αυτη ειναι σκοτεινη κ δεν αφηνει να φανει η λαμψη μου!!!
![]() για να δουμε πως θα ειναι κ ο γαβρουκος στην επομενη..την οποια παρεπιπτοντως την τραβηξες κ υπουλα!!!!!! ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rita : 07-11-05 στις 15:36 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπότε θα ξεκλέψεις λίγο χρόνο |
|
||||
|
||||
![]()
ρε δε με παρατατε??
![]() σαν τις παλιογριες κανετε, ο ενας ετσι ο αλλος κοκκορετσι ![]() ας καθοσαστε να σας βγαζω να μην σας κυνηγαω απο πισω αλλη φορα. μαριελ σε πληροφορω οτι στην φωτο που βλεπεις, σε φωναξα οτι στη βγαζω και οπως βλεπεις εσυ γυρισες, οχι εγω! αποδειξη οτι κοιτας μεσα στο φακο! αρα ειναι τραβηγμενη εν γνωση σου. ![]() αχαρ καννιβαλε, ποιος ειναι ο γερος δε μας ειπες? εσυ σερνοσουνα οχι εγω!! ![]() ![]() ![]() ![]() βλεπετε φλας και κανετε λες και χαλασε ο κοσμος!! αγαπητε πρυτανη (του ταβλιού ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βλέπω να ξεκινάει πρωτάθλημα. Αν είναι έτσι να μας το πείτε. Νομίζω είναι ευκαιρία να συνδιάσουμε ένα σπορ μαζί με το χόμπι.
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 07-11-05 στις 21:28 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σημερα το ποδι μου ειναι σε ενα προς το μελιτζανι χρωμα και αγγαρεψα μια ψυχη να με παει στην δουλεια όπου το ποιο επιπονο καθηκον μου ηταν το ζυγησμα της αναγκης να σηκωθω για κατουρημα με το ποσοστο πόνου που αναλογουσε σε μια τέτοια ενέργεια... Αυτος είναι αλλωστε και ο λογος που δεν βρεθηκαμε να παμε στο μαγαζι που λέγαμε... Αλλα η μουρη φραπα!!! Ξουρισμενο μου εσυ!!!
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ ήρθα με ένα φίλο μαζί κατά τις 7, είδα το κλίμα (πηγαδάκια μεταξύ γνωστών), προσπάθησα κάπως να "χωθώ" σε καμιά παρέα -στάθηκε αδύνατο- οπότε σηκώθηκα κι έφυγα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Που εδω στην Αθηνα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχαρ
Εκείνη η φωτογραφιούλα που μας τάξατε; ![]() ![]() ![]() Να συγκρινουμε και να ψηφίσουμε! Αν κανονίσουμε και τάβλι, θέλω και εγω!
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αθήνα-city.
|
|
||||
|
||||
![]()
νά τα μαααας !!!
![]() μικροι μεγαλοι στα καφενεια?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα και δε μιλησες σε κανενα??? :eek:
μεσα σε 70 ατομα δεν βρηκες ουτε εναν να συστηθεις και να μπορεσεις να κατσεις?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην απογοητεύεσαι γιόκα μου.
Θα σε περιμένω εγώ στην επόμενη συνάντηση στις 3/12/2005 χε,χε. ΥΓ Πρέπει να μεταφερθούν αυτά τα posts περί Αθήνας, χαλάσαμε το Β.Ε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΙΔΕΑ : Συναντηση στην Λευκάδα ;;;; | sot-zoe | Greek Aquarist's Boards | 4 | 23-08-05 09:09 |
αυριο πεμπτη expess συναντηση στην θεσσαλονικη... | nhreas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 26-09-04 08:14 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων και περιχωρων. (the Sequel!) | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 48 | 04-03-04 01:40 |
Συναντηση Θεσσαλονικεων | paparatsi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 95 | 31-01-04 16:22 |