|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 Διαγωνισμός Φυτεμένων Ενυδρείων |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ μπορούμε να σχολιάζουμε ό,τι έχει σχέση με τον 3o Διαγωνισμό Φυτεμένων Ενυδρείων και Αquascape.
Καλή επιτυχία σε όλους!
|
||||
|
||||
![]()
Ενα εχω να πω θα πεσουνε κορμια!!!
![]() Καλη επιτυχια!! Στεφανε θα εχετε δυσκολο εργο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο !! καιρος ηταν!! καλη επυτιχια σε οσους συμμετασχουν!!
|
|||
|
|||
![]()
Βλέπω να αμαρτησω και να μπω σε διαδικασία να στήσω ενυδρείο ......
Καλή επιτυχία σε όλους!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω θα πέσει πολυ φτυάρι!!!
Αντε να δουμε και ομορφα μποστανια απο τους κηπουρους του GAB!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στον Στέφανο και τον Κώστα που προετοίμασαν και τον νέο μας διαγωνισμό!!
![]() Τώρα να δω συμμετοχές από κάποιους που βιαζόντουσαν ![]() Πιάστε φτυάρια, γκαζμάδες, ποτιστήρια και ψεκαστήρια και ετοιμαστείτε να μας δείξετε τα όμορφα μποστάνια σας! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (πριν σας προσπεράσουν αμερικάνοι, ασιάτες και λοιποί σύμμαχοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε φυτεμενοι να ετοιμαζεστε!!!
Οι λοιποι χρυσοψαραδες ,βιοτοπικοι ..υπομονη! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ιδέα Κλεοβουλου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι πολυ ωραιο το Banner παιδια
![]() Μπραβο για τον διαγωνισμο ![]() Απλα εχω ετσι εναν ενδοιασμο ως προς την εποχη αν ειναι η πιο καταλληλη απ την πλευρα πως τα ενυδρεια το καλοκαιρι τραβανε ενα ζορι γενικα με τις υψηλες θερμοκρασιες-εξατμισεις κτλ.. Κατα τα αλλα ευχομαι να χουμε πολλες συμμετοχες και να περασουμε τους αφρικανους ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνησω σε ολα με τον Θεμη
![]() Ασε που τον περιμενα να ξεκιναει σεπτεμβριο τον διαγωνισμο ,και λογω υποχρεωσεων,θερμοκρασιων κλπ το εχω γυρισει σε low light χωρις λιπανση κλπ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ενα αλλά η τωρινή του κατασταση δεν είναι ίδια με την φωτο που έχω να το στείλω η όχι?
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για την διοργάνωση. αλλά πιστεύω και εγω πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για διαγωνισμο φυτεμένου ενυδρείου και λογω θερμοκρασιών και γιατι αν κάποιος θέλει να κάνει κατι τωρα δεν είναι και η καταλληλότερη εποχη για παραγγελία φυτών (και εγω θέλω να κάνω κάτι αλλά δεν υπάρχει τίποτε σε φυτό απο αυτά που θέλω)καλύτερα θα ηταν πιστεύω μετα τον Σεπτεμβρη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να δούμε τι θα παρουσιάσουμε!
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αυτός μάλιστα!! Έχω μια ελπίδα να κρίνει σωστά τις προσπάθειες μου στα φυτεμένα (νταμάρια) ![]() ![]() Ευχαριστούμε George για την συμβολή σου στον Διαγωνισμό μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι δουλειά έχει ο Γιώργος εδώ; ![]() Ωρε... λες να είναι άλλος... με το ίδιο όνομα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε φυτεμενοι μην ξεχνιεστε μονο 9 ημερες εμειναν!!!
Ετοιμαστε τα ενυδρεια σας!!! |
|
||||
|
||||
![]()
τελευταία εβδομάδα!
|
|
||||
|
||||
![]()
αχαχχαχαχ το ιδιο ειπα Στεφανε θα υπαρχουν και σχολια των κριτων?εμενα θα μου αρεσε αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Στεφανε !!
Ευχαριστουμε G. Farmer! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε, βάλτε τα δυνατά σας, φτιάξτε και παρουσιάστε κάτι καλό, όχι σαν κάτι άλλους που κανουν διαγωνισμό και παρουσιάζουν τη δουλεια τους λες και θα κερδίσει η χειρότερη συμμετοχή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εμένα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε διαγωνισμό, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και σίγουρα δεν πάει για καλή θέση, είναι όμως το κύκνειο άσμα του ενυδρείου μιας και θα χαριστεί σε φίλο αφού εγώ θα στήσω καινούριο με διαφορετικό θέλω να πιστεύω aquascape. Αν κι είμαι ένα χρόνο σχεδόν στα φυτεμένα και με διάφορα ατυχήματα (άνοιγμα ενυδρείου), εντούτοις πιστεύω κάτι ψιλοέκανα και κάτι ψιλοέμαθα. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι.
|
||||
|
||||
![]()
Νωρίς είναι ακόμα. Έχουμε καιρό.
|
||||
|
||||
![]()
Για τον μηνα Ιουλιο παντως βγηκα πρωτος χαχαχαχαχα.
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και για τον Αύγουστο πρώτο σε βλέπω πάλι ![]() Πάντως μόνος σου δεν θα μείνεις. Θα αργήσω λίγο αλλά θα έρθω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι ☺ όλοι οι φυτεμένοι πρέπει να στείλουμε.κι εγώ θα στείλω στο παρα πέντε έστω μόνο για την συμμετοχή μίας και δεν το βλέπω να προλαβαίνει να φουντώσει μετά το ξερίζωμα που του έκανα χθες 😁
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος ο παλιος
![]() Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη τυχη παιδια, πολυ ομορφα ολα
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | sarpijk | 3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | 3 | 10-03-17 19:24 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 22-06-15 20:23 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 20-06-15 01:56 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 08-06-15 19:09 |
Διαγωνισμός Φυτεμένου ενυδρείου στη Ρωσία 2014 | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 120 | 30-11-14 21:12 |