|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σας παρουσιαζω ενα phosphate reactor που κατασκευασα μονος μου και συνολικα μου στοιχισε 15 ευρω μονο σε σχεση με του εμποριου που κυμαίνονται καπου στα 100 ευρω πανω - κατω.
Χρειαστηκα : ενα φιλτρο νερου 10" (ειχα παρει αρκετα σε εταιρια που δουλευα προς 10 ευρω το ενα) ενα κομματάκι σωληνα pvc Φ25 στον οποιο εφαρμοσα κατω ενα κοματι Φ32 κομενο να βγαινει το νερο. ενα σφουγγαρι απο S/M το οποιο εκοψα στρογγυλο να σφηνώσει μεσα καλα ωστε να μην φυγει ο αντιφωσφορος. μια αντλια απλη απο 400 εως 800 λιτρα , εγω εχω μια φτηνη sun sun 600l/h αντιφωσφορο εχω της water waves. τον εχω σε λειτουργια 3 μερες τωρα και αποδίδει πολυ πολυ καλύτερα απο τους εμποριου μπορω να πω. στις φωτο βλεπεται την ολη κατασκευη, θα βαλω και βιντεο με την λειτουργια του.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 Reactor | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 20-04-10 13:01 |
Reactor και ροη... | vasilakis | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 4 | 26-11-07 23:55 |
DIY CO2 reactor | George-A | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 02-05-05 07:07 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PHOSPHATE | dimitris21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-02-05 22:17 |
CO2 reactor | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-05-03 16:12 |