|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ανοίγω κ εδώ ένα θέμα μπας κ καταφέρω αργά αλλά σταθερά να συμπληρώσω το παζλ του ενυδρείου μου.
η γυάλα έχει τα παρακάτω : διαστάσεις γυαλιού 59x29x36 (λιγότερα από 60L καθαρό) φίλτρο BOYU SP-1000A 300L/h θερμοστάτης BOYU HT-8100 100W λάμπα Wisdom Led XC-T5A4W 6400K (περίπου 360Lumen κ θα βελτιωθεί με ανακλαστήρες κ τοποθέτηση δεύτερης λάμπας αν χρειάζεται) θα φιλοξενήσει 8-10 μικρά σμηνόψαρα (πιθανότατα από Ασία) κ ίσως 2-3 Clea Helena. ο βυθός θα είναι ψιλό χαλικάκι εκτός κ αν έχουν πρόβλημα τα Helena οπότε θα βάλω άμμο. από φυτά, θα ήθελα να βάλω αρκετά μιας κ τα ψαράκια τα χρειάζονται αλλά να είναι σίγουρα ανθεκτικά κ εύκολα. διάβασα το υπόμνημα με τα 13+1 αλλά ανησυχώ για το ποια από αυτά θα μπορέσω να βρω στα petshop της Λάρισας. τα ερωτήματα είναι : 1) πόσα εύκολα φυτά "αντέχει" το ενυδρείο μου με τον συγκεκριμένο φωτισμό ? 2) θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο ενισχυτικό υπόστρωμα για τα φυτά ή αρκούν ταμπλέτες μέσα στην άμμο ? 3) το flourite τι ακριβώς κάνει ? 4) τα φυτά μπαίνουν με το πρώτο νερό ή όταν αρχίσουν τα πρώτα νιτρικά ? αυτά γι'αρχή ![]() Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή στο φυτεμένο μου 60lt | giannisaek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 12-12-10 12:51 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
ΞΑΝΑΠαρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 03-07-08 14:21 |
Ανθεκτικά γατόψαρα | bessy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 17-01-08 13:44 |
Ανθεκτικά ψάρια | Λιβέρης Σταύρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-12-07 10:40 |