|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να αλλαξω την υπαρχουσα εμφανιση του ενυδρειου μου και δεν ξερω πως και τι.καταρχας θελω να βγουν τα υπαρχοντα πλαστικα φυτα και να μπουν ζωντανα.η αρχη εχει γινει με μια μικρη ανουμπια αλλα εχω σκοπο να προστεθουν και αλλα.να βγει αυτη η ψιλη πετρουλα κατω που τελικα την πηγα σε ενα πετ σοπ και μου ειπαν οτι ειναι πλαστικο και οχι πετρα(προτασεις αντικαταστασης?).και τελευταιο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εσεις τι προτεινεται καλυτερα σαν κεντρικο θεμα και διακοσμηση, πετρες ή ξυλο?και αν ναι σε κατι απο τα 2 εχετε να προτεινεται καποιο συγκεκριμενο ειδος?το ενυδρειο μου ειναι 60λτ με εσωτερικο φιλτρο marina jet-80, 380lt/h.ευχαριστω πολυ φιλοι μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Βγαλε ολα τα πλαστικα.
2. Βαλε καμια ωραια ριζα red moor, οχι τεραστια που να κοβει λιτρα και δυνατοτητα απο τα ψαρακια σου να κινουνται ανετα. 3. Βαλε κανενα ευκολο φυτο τυπου anubia, java fern. 4. Βαλε σκουροχρωμο φοντο στην πλατη του ενυδρειου. 5. Γεμισε με περισσοτερο νερο το ενυδρειο σου, χανεις λιτρα ετσι. Θα δεις οτι θα γινει πολυ πιο ομορφο το ενυδρειο σου και για εσενα και για τα ψαρακια σου. Υ.Γ. Οι χρυσοψαραδες θα σου πουν περισσοτερα περι λιτρων και φιλτρασης (ενα εξωτερικο θα βοηθουσε).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230.Διαβασε αυτο
του delta θα σου λυσει ολες τις αποριες.
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας πιο πολλές πληροφορίες , όπως φίλτρο , μετρήσεις , θερμοκρασία, διαστάσεις ενυδρείου.
Το φιλτράκι που βλέπω μάλλον είναι μικρό, θα συμφωνήσω και με τον Θοδωρή (Nazgul) βγάλε όλα τα διακοσμητικά, εκτός το ότι μπορεί να βγάλουν τοξικά στο νερό πιάνουν χώρο και τα ψάρια έχουν ανάγκη τον χώρο αυτό. Γιατί όντως το ενυδρείο είναι οριακά μικρό. Στη πλάτη ένα μαύρο χαρτόνι θα δείξει καλύτερα. Για βυθό μπορείς να βάλεις χοντρή μαύρη άμμο ή ψιλό μαύρο χαλίκι, γιατί τα χρυσόψαρα τους αρέσει να σκάβουν. Θα ήταν καλύτερα να σκεφτείς για κάποιο μεγαλύτερο ενυδρείο, διάβασε το link που σου έβαλε ο Σταύρος (stav)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | ΓΙΑΝΝΗΣ JOHN | Tanganyika | 1 | 03-04-16 21:32 |
Βοηθεια για αλλαγη διακοσμησης ενυδρειου | τακης69 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 01-09-13 22:20 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 14 | 21-12-12 16:37 |
αλλαγη διακοσμησης | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 17-04-11 22:44 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-07 15:16 |