|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τον κατασκευασα απο 8cm ακρυλικο σωληνα και 5mm μαυρο πλεξι.Επανω εχει ενα O-ring για στεγανωση.Στον πατο εβαλα μια DIY σχαρα απο μαυρο πλεξι για μη πεφτει το υλικο στον πατο.Επανω τοποθετησα ανοξειδωτα παξιμαδια-πεταλουδες για να σφιγγω το καπακι.Κολλησα τα κομματια με χλωροφορμιο και στεγανωσα με μια λωριδα μαυρης ενυδρειακης σιλικονης...
![]() ![]() ![]() Και ενα βιντεο σε δοκιμαστικη λειτουργια https://www.youtube.com/watch?v=mIUB...ature=youtu.be
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλο !!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλο ένα masterpiece
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο !!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία δουλειά και προσεγμένη.
![]() ![]() ¶σχετα πως είμαι ερασιτέχνης και εσύ επαγγελματίας θα μου επιτρέψεις να σου δώσω μια μικρή συμβουλή ![]() Τη στεγανοποίηση με σιλικόνη δεν χρειαζόταν να την κάνεις, μπορούσες να φτιάξεις παχύρρευστη κόλλα με χλωροφόρμια και τριμμένο πλεξιγκλάς και θα άντεχε για πάντα ![]() Τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω και έχω φτιάξει αρκετές κατασκευές υδατοστεγές με πλεξιγκλάς ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Τακη το ξερω αυτο απλα που να καθομαι να μαζευω τριματα.Μεσα στους καδους απο τα πριονια πεφτουν και πριονιδια μαζι...Αντε να τα ξεχωρισεις!!ΒΑσικα η σιλικονη μπηκε για ψυχολογικους λόγους.Στα καπακια εκανα στρογγυλη πατουρα βαθους 3μμ και "φωλιασε" εκει μεσα η σωληνα και μετα εβαλα χλωροφορμιο.Μπηκε σφηνωτα σχεδπν δλδ.
Καθε σχολιο ειναι δεκτο .Ζουμε για να μαθαινουμε
|
||||
|
||||
![]()
Όταν δεν έχω τρίμματα κόβω ένα κομματάκι πλέξι και το βάζω στη σύριγγα με χλωροφόρμιο, αργεί λίγο αλλά κάνει την ίδια δουλειά, και μπορώ να ξαναγεμίζω την σύριγγα και να έχω παχύρρευστη κόλλα για πολύ ώρα , αλλά μετά πετάω τη σύριγγα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστο και εξυπνο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για ριακτορα!!!! | thanasis76 | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 0 | 21-04-15 16:12 |
Kατασκευη νεου ενυδρειου!! πρωτη φορα λεω να το επιχειρισω! | john003 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 19-06-12 15:42 |
χρηση αντιφωσφορου σε ενυδρειο γλυκου νερου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-11-08 07:22 |
Kατασκευη προετοιμασιας νερου | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-05-07 21:46 |
ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΩΣΦΟΡΟΣ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 07-05-07 21:46 |