|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σας....σήμερα μόλις άναψαν τα φώτα στο ενυδρείο μου κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό....δεν ξέρω ακόμα αν το έχω γλυτώσει...ότι υπήρχε μέσα στο ενυδρείο είναι νεκρό...μιλάμε για πάνω από 80 γκαμπι ρεντ τσερυ δεν ξέρω καν πόσες και 3-4 είδη σαλιγκαριών...έψαχνα να δω τι έχει γίνει και δεν μπόρεσα να καταλάβω...πριν λίγο ανακάλυψα ότι για άγνωστο λόγο η 2 κιλη μπουκάλα co2 έχει αδιάσει...Οπότε ψοφησαν από δηλητηρίαση...ξέρει κάποιος το λόγο που έγινε καθώς και έναν τρόπο πρόληψης εκτός ph controller???
|
||||
|
||||
![]()
πεθαναν από απότομη πτωση του PH αλλά ίσως και απο ασφυξία.
πόσες φυσαλίδες είχες το λεπτο ;
|
||||
|
||||
![]()
το μετρούσα μέ τεστ
|
||||
|
||||
![]()
μετρουσες PH & ΚΗ ;
πόσο ΚΗ έχεις ; και πόσο PH ; τώρα μέτρησες ; όλες τις μετρήσεις ; ΝΗ3/ΝΗ4-ΝΟ2-ΝΟ3
|
||||
|
||||
![]()
εμένα στα σωστα ποσοστα σύμφωνα με τον χάρτη για ph kh..είμαι τόσο ξενερωμενος τώρα που όχι μόνο μετρήσεις δεν έχω κάνει αλλά ούτε αλλαγή νερού και ούτε τα ψάρια έχω βγάλει από μεσα
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 99 % το ph σιγουρα ειχε πεσει στα 6 ( οπως εμενα ) και ετσι εχασα 3 φορεσ ολη την οικογενεια ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλή λύση ο PH controler,
αλλά υπάρχουν και άλλες λύσεις, με drop checker ελέγχεις τα επίπεδα CO2 και το αφήνεις ανοικτό μόνο όταν ειναι τα φώτα ανοικτά
|
||||
|
||||
![]()
μαζί με τα φώτα ανάβει και σβήνει..αλλά έλειπα από το σπίτι όταν εγινε
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον δεν είχες ρυθμίσει σωστά τις φυσαλίδες ή η βελονοειδής βαλβίδα έκανε τα δικά της
κρίμα ![]() Εχω ακούσει και από άλλους πως κάποιες φορές τα μανόμετρα με το άναψε σβήσε της ηλεκτρομαγνητικής δεν λειτουργούν σωστά
|
||||
|
||||
![]()
Για το 2ο το κοβω...drop checker και ηρεμισεις καπως...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταστροφή | Τάκης | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 29-04-15 00:18 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Καταστροφή | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 12-11-08 17:42 |
SoS!Καταστροφή. | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-04-08 08:33 |