|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γενική κατηγορία ενυδρείου βιοτοπικο λίμνη Tανγκανικα
Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου :200x50x70 Συνολικά Λίτρα:740 Οργανισμοί Ψάρια: 9 frontosa(εδω χρειαζομαι τη βοηθεια σας ως προς το ειδος και το φυλο) 4 Synodontis Διακοσμητικά υλικά Πέτρες: διαφορες απο τη φυση Υπόστρωμα: χαλαζιακη αμμος Φωτισμός Mια λαμπα Τ8 58watt και δυο μετρα ταινια led rgb Παράμετροι pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):11 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):15 Μέση Θερμοκρασία (°C) 26 Συντήρηση Αλλαγές νερού:25% καθε εβδομαδα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Είναι κρίμα σε ένα τόσο όμορφο ενυδρείο να βάζεις πλαστικά. όταν τα βγάλεις και βάλεις καμιά βαλισνερια ή ανουμπια ή crinum (όχι απαραίτητα όλα) θα δείς πόσο θα ομορφύνει. |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα.....ναι το ξερω και πιστεψε με εγω το βλεπω πιο ασχημο απο σενα, το θεμα ειναι οτι πολλοι μου εχουν πει οτι θα μου δωσουν φυτα αλλα παντα στα λογια μενουμε οποτε εχω αυτα μεχρι να δω τι θα κανω με ζωντανα φυτα....ισως αυτο το σκ να μπουνε καποια που περιμενω απο ενα παλικαρι εδω περα.....σ'ευχαριστω παντως....
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου! η λαμπα που χρησιμοποιεις στα 6500 κελβιν πιστευω εισαι οκ αλλα τα ψαρια αυτα γενικα δεν θελουν πολυ φωτισμο.... σκεψου πως ειμαι μονο με 1 λεντοτενια στα 14,4 βατ και ειναι υπεραρκετη.. τωρα για της λιγες αλγες που λες αυτο ειναι καλο και οχι κακο... στα αφρικανικα θελουμε λιγο αλγη , οριμαζει ετσι και το ενυδρειο μας και γθνεται πιο φυσικο, οι ανουμπιες που με ρωτησες δεν θελλυν πολυ φωτισμο.... καλα ειναι να βγαλεις τα πλαστικα φυτα και την αερανλια να την βαλεις σε μια γωνια,,,, να μην φενονται παντου οι μπουρμπουλιθρες,,,, κανε το ενυδρειο σου οσο ρεαλιστικο μπορεις για να το χαρεις περισσοτερο... οι φροντοζες δεν εχουν πολυ κινηση να ξερεις....
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
μερικες καινουργιες φωτο μετα απο λιγο καιρο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι? Malawi ή Tanganyika | platani | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 27 | 09-07-12 01:33 |
Tanganyika ή Malawi? | satrianius | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 8 | 03-03-10 11:31 |
tanganyika vs malawi | Δημητρης89 | Malawi | 17 | 11-11-09 14:02 |
tanganyika vs malawi | aris2 | Malawi | 14 | 23-02-09 20:33 |
malawi-Tanganyika | khpouros | Malawi | 12 | 05-12-07 18:58 |