|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας στις παρακατω φωτογραφίες θα δείτε τα φυτά μου κάποια από αυτά που έχουν πρόβλημα, έχω co2 και ρίχνω excel (μου το πρότειναν στο pet shop και ρίχνω και flourishe. Το πρόβλημα εμφανίστηκε στο φυτό Ludwigia Glandulosa potted που έχασε τα φύλλα του, το διπλανό του έχει αρχίσει και σαπίζουν -τρυπάνε τα φύλλα και τέλος είχα και το Didiplis Diandra, είχε αρχίσει να μαυρίζει ώσπου στο τέλος δεν έμεινε τίποτα. Εάν κάποιος έχει καμία ιδέα θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ.
![]() ![]() ![]() Mod edit: Προσπαθησε να ανεβαζεις μικροτερο μεγεθος εικονων. Τα διπλα θεματα που ανοιξες σβηστηκαν. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά...φυτά σουρωτήρι | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-06-10 16:54 |
Τα φυτά μου έχουν πρόβλημα, βοήθεια σε αρχάρια, please | Roi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 22-04-09 11:18 |
FIN ROT Πρόβλημα!!! Βοήθεια... | kats7h0d | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 31-03-08 13:01 |
Μια μικρή βοήθεια...Πρόβλημα με SAE !!!! | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 27-03-08 20:12 |