|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα
βλεπω οτι οσοι ανφερουν για αρρωστα ψαρια παρουσιαζουν μια λιστα αλλα δεν ξερω πως να την βρω για να την συμπληρωσω γιαυτο συγχωρειστε με... εχω το ενυδρειο μου 10 χρονια,δεν ειμαι απο αυτους που κανουν ολα αυτα που κανετε εσεις μετρησεις νερου και τα λοιπα και που τα ζηλευω αλλα δεν τα κανω δυστυχως αυτην την στιγμη εχω ενα featherfin fin synodontis με θολο ματι το παρατηρησα παραμονη χριστουγεννων οπου δυστυχως τα καταστηματα εκλειναν.πηρα σε ενα pet shop και μου προτειναν το Myxazin το ξεκινησα συμφωνα με τις οδηγιες που ανεφερε ομως δεν εχει γινει τελειως καλα οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ανεκτιμητη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos θολο ματι | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 68 | 20-12-10 16:15 |
Θολο ματι | panospkk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-03-08 08:43 |
Θολο ματι σε calvus | panos73 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 05-12-07 15:19 |
green terror θολο ματι | gleboukas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-03-06 22:30 |
θολο ματι σε μελανοταινια | koulio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-02-04 13:00 |