Καλησπερα στην ομαδα!!
Θα ηθελα ως αρχαριος να κανω καποιες ερωτησεις κ να με διαφωτησετε με τις γνωμες σας.
Αυτη τη στιγμή εχω 2 χρυσοψαρα comet σε ενα μικρο ενυδρειο 25 λιτρων με ενα mini φιλτρο resun. Αφου διαβασα κ εμαθα οτι αυτο που κανω ειναι λάθος αποφασισα να παρω ενα ενυδρειο ενος φιλου 120 λιτρων της juwel μαζι με καποια παρελκόμενα. Τα παρελκόμενα ειναι λαμπα, θερμομετρο, χαλικι, διακοσμητικα πλαστικα φυτα, θερμοστατη και ενα φιλτρο το οποιο ειν EHEIM κ οπως το εψαξα λιγο στο ιντερνετ πρεπει να ναι το pick up 160(το λεω διοτι δεν το πηρα με το κουτι του). Το ενυδρειο εχει να δουλεψει πανω απο 2 3 χρονια απ οτι μ ειπε. Το σφουγγάρι του φιλτρου εχει στεγνωσει εντελως κ υποθετω πως δεν υπαρχει βιολογια πλεον.
Ερωτησεις τωρα

.. Να ψαξω να βρω ανταλλακτικο σφουγγάρι καινούργιο για το φιλτο; Μπορω να χρησιμοποιησω κατι απ το μινι φιλτρο που εχω στο για να στρωσει πιο γρηγορα το μεγαλο φιλτο; Αν δεν μου φτανει το χαλικι που εχω μπορω να συμπληρώσω απο το μικρο ενυδρειο; Τι αλλο θα πρεπει να κανω για να εχω ενα σωστο ενυδρειο; Οι αλλαγες του νερου θα πρεπει να ειν μια φορα την εβδομαδα της ταξης του 30% ;