|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας. Είμαι καινούρια εδώ και δεν είμαι πολύ σχετική με το forum. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρω. Εδώ και τρεις μέρες εντόπισα μέσα στο ενυδρείο μου κάτι πολύ μικρά σαλιγκαράκια (0,3-0,5cm). Τι μπορεί να είναι; Εγώ σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν μέσα στις πέτρες διότι έχουν μικρές τρύπες και μέσα σε αυτές τις τρύπες μπορεί να υπήρχαν αυγά από αυτά τα σαλιγκάρια και να βγήκαν τώρα (αν και επληνα πολύ καλά τις πέτρες πριν τις βάλω μέσα στο ενυδρείο).
Τέλος πάντων. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ελπίζω να καταλάβατε. Θα προσπαθήσω να σας στείλω μερικές φωτογραφίες (αν και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ![]() ![]() ![]() Περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολλές φυσαλίδες μέσα στο ενυδρείο | aggelospgr2010 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 59 | 22-01-10 19:23 |
Τι άλλο θα βρω μέσα σε αυτό το ενυδρείο ?? | Lsourtzo | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 57 | 23-08-09 18:18 |
σκουλίκι μέσα στο ενυδρείο! | lag | Bettas | 2 | 21-05-08 10:23 |
Ράβδοι αλουμινίου μέσα σε ενυδρείο | jstiva | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 12-11-07 14:34 |