|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 60άρι ενυδρείο μου η λάμπα έφτασε στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της, οπότε ευκαιρίας δοθείσης θα την αλλάξω και θα προσθέσω με πατέντα στο καπάκι άλλη μια, καθώς θέλω να βάλω γκαζόν και κόκκινα φυτά. Αυτό προφανώς σημαίνει και CO2.
Τελικά με βλέπω να πέφτω στα σκληρά. Μπήκε στο πρόγραμμα η κατασκευή DIY CO2. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά και το πρόβλημα που έχω προς το παρόν στο σχεδιασμό μου είναι η διάχυση. Για αερόπετρες χρειάζεται αντλία; Πως συνδέται το όλο σύστημα; Το μπιμπερό θα καταλάβει πολύτιμο χώρο στο ενυδρείο. Έχω εσωτερικό φίλτρο τριών διαμερισμάτων με την αντλία στο μεσαίο. Δεν υπάρχει υποδοχή για την εισαγωγή ατμοσφαιρικού αέρα. Καμιά ιδέα ή πατέντα για να πηγαίνει το CO2 σ' αυτό;
|
||||
|
||||
![]()
πανε παρε τη σκαλα διαχυσης της hagen με 12-15 ευρω και καθαρισες......
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει αντλία; Διαστάσεις;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.hagen.com/usa/aquatic/pro...01076980020101 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ποιο φιλτρο ειναι ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶γνωστο το φίλτρο, το πήρα από lfs, διαστάσεις 23Χ18Χ5, στην μια πλευρά θήκη για βιολογικό υλικό, στην μέση κυκλοφορητής που έχει από πάνω σφουγγάρι εμποτισμένο με άνθρακα (το άφησα περισσότερο για μηχανικό), και στην άλλη πλευρά, θήκη για θερμοστάτη και δίπλα ακριβώς από κάτω μέχρι πάνω σφουγγάρι. Ο κυκλοφορητής τραβάει νερό στην πλευρά του βιολογικού υλικού από κάτω και στην άλλη πλευρά περνάει από το σφουγγάρι και καταλήγει στον κυκλοφορητή από πάνω. Το φίλτρο είναι αρκετά μεγάλο και το σωληνάκι μπορώ να το χωρέσω σε οποιοδήποτε σημείο. Που προτείνεις;
|
||||
|
||||
![]()
για δοκιμασε απο κατω απο την αρχικη εισοδο του νερου στο φιλτρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()