|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Όπως έχω αναφέρει έχω ένα ενυδρειάκι 22lt με guppies (και 2 cardinals από σπόντα ![]() Λοιπόν, αρκετό καιρό τώρα έχω πρόβλημα με τα NO3. Συνέχεια στο 50.. Αλλαγές κάθε 5 με 7 μέρες, το φαγητό το περιόρισα κατα πολύ...αλλά τπτ.. Χθές σκέφτηκα να κάνω μία μέτρηση NO3 στο νερό της βρύσης μου.. Το αποτέλεσμα ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ...NO3 = 25 !!!!!! Αυτό είναι λογικό?? Να πάω να πάρω ένα άλλο test για σιγουριά? [Το τεστ είναι Tetra αγορασμένο από aquaristic] Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]()
Με το ίδιο τεστ δοκίμασε να τεστάρεις εμφυαλομένο.
Αν δεν σου δείξει 0 τοτε πέταξε το και πάρε καινούργιο. Πόσο καιρό έχεις το ενυδρείο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμφιαλωμενο νερό με νιτρικα? δεν το εχω δει ποτέ μου, αλλά συνηθως αυτό ειναι αποτέλεσμα μόλυνσης του υδροφορου ορίζοντα από λιπάσματα.
(πχ στη λαρισα το νερο ειναι έτσι και δεν το πίνουν) τωρα να το πουλανε αυτό το νερό συσκευασμένο??? το εχεις δει πουθενά? υγ δεν μιλάμε για ιχνη έτσι?... (που το τεστ σε καμμια περίπτωση δεν θα ανιχνευσει) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ανάλογα με την ακρίβεια του τέστ δηλαδή μπορεί και να πάρει ένα ελαφρό χρωματάκι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχει περίπτωση να έχει ΝΟ3=25 και να μην ειναι μολυσμένο ή χαλασμένο το τεστ? Δεν πρέπει να πάρει άλλο τεστ για σιγουριά? |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ενα μπουκαλι νερό που να λεει απέξω οτι εχει πολυ χαμηλά νιτρικά.
πχ πηγή paikou ΝΟ3= 0,6 ΝΟ2= - pH= 8,2 πρακτικα θα πρεπει να σου δειξει μηδεν.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |
Water test kit | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 05-09-04 02:21 |
eheim co2 test | basilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 23-06-03 11:24 |
Πρόβλημα με το tetra test analy set | FOUS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-03 17:03 |