|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικές Πληροφορίες
Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 90χ35χ40 Συνολικά Λίτρα:126 Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά: Echinodorus amazonicus, pistia stratiote Ψάρια: 16-17 ροδόστομους, 7 corydoras sterbai, 2 ramirezi ¶λλα είδη: Διακοσμητικά υλικά Φόντο: Πέτρες: Ξύλα: ριζεσ ¶λλα διακοσμητικά : Βυθός: Χαλαζιακη άμμος Υπόστρωμα: Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 1X24W T5 Sylvania grolux Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: fluval 306 Θέρμανση/ Ψύξη: stc-1000 eheim jager 150w, 4 ανεμιστηρια Λίπανση: Ταμπλέτα σερα στου εχινοδορους Παροχή CO2: ¶λλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: 1-2 φορες τη βδομαδα bloodworms, καθημερινα 2-3 φορες flakes και ταμπλετες Παράμετροι pH: 5.5 Γενική σκληρότητα (GH):1 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):1 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3):10-20* Φωσφορικά (PΟ4):δεν εχω Ολες οι μετρησεις γίνονται με υγρα API εκτος PH που εχω ηλεκτρονικο. Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 χειμωνα, 28 καλοκαίρι. *Νιτρικα εχω καπως ανεβασμένα γτ μετα την αλλαγη που εκανα το σαββατο είχα μια μικρή αυξηση της αμμωνιας (συνολικη) που μαλλον φταιει που πειραξα το βυθο.. Αλλαγή νερου καθε σαββάτο περιπου 40% σκετη Α/Ο και προσθήκη στο βαρελι 3 φυλλα κατταπα!! Καθως σήμερα εκανα αλλαγη νερου λογω της αμμωνίας η ο οποία δεν εχει πεσει ακόμα, εκανα και ενα ελαφρη καθαρισμο στο φίλτρο. Αυτο που αντίκρισα είναι πραγματικα απιστευτο. Στο τελευταιο καλαθακι του 306 εχω το μαυρο σφουγγαρι της φλουβαλ. Οταν σήκωσα το σφουγγαρι βρηκα στη γωνια αυτον τον μικρο οποίος δεν ξεπερνα το 1 cm. Επειδη δεν εχω καποιο αλλο ενυδρειο τον εβαλα μαζι με τα αλλα.. Τωρα τι κανουμε απο εδω και περα? Θα την παλεψει η μπα?? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμα δεν κανω λαθος ειναι γεννα apple snail!!! | Sakisdraminos | Σαλιγκάρια | 26 | 28-05-12 23:40 |
γεννα σε θαλασσινο ειναι δυνατον ?????? | stap | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 21-05-12 21:02 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |