|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
έχομεν έναν θέμαν με την μικρήν ανούβια. Διότι ο φωτισμός, το χεσμεντέν των χρυσόψαρων, τρόπον τεινά, όπως λένε, κάτι μου κάνει. Η μικρή ανούβια, στους 30 πόντους από την λάμβα, και παρέα με 2 χρυσόψαρους μερακλήδες, έβγαλε στην πάνω μεριά, ορισμένα φύλλα, μαύρη γλίτσα. Να τρίβω, να μην φεύγει.
Τελικά έξυσα λίγη με το νύχι και καθάρισε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶λγη λόγω χαμηλού φωτισμού, συνηθισμένο φαινόμενο σε χρυσοψαραδικα
|
|||
|
|||
![]()
χαμηλού σίγουρα?
Νόμιζα οι ανούβιες θέλουν λίγο. Πάντως το είχα 5 ώρες, τώρα το έβαλα 3,5. ------------------------- να την βάλω στον μονομάχο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harris1 : 19-12-15 στις 19:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αχ σβύστο, σβύστο, σβύστο, σβύστο. Παιδιά δεν έχω επεξεργασία, δεν μπορώ να σβύσω την τελευταία ερώτηση.
Να με συγχωράτε λίγο έχω κάνει κάπου ένα λάθος, θα επανέλθω μόλις μπορέσω. Ομως την ανούβια την έτριψα με το χέρι και νερό. Δεν ξέρω συνφορουμίστα, πραγματικά μπορεί να το έχει πάθει με το λίγο φως. Αλλος μου είπε ότι έφταιγε το πολύ, κρατιέται κάπως τώρα, επανέρχεται σε λίγες μέρες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή Ιόλη | Ioanna.bar | ¶λλα ζώα | 32 | 30-10-12 12:51 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
SOS - Τι έπαθε η Ανούβια; | KwstasV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 06-02-07 00:33 |
Μια μικρή εικόνα!! | malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 07-08-06 11:07 |