|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί κάποιος να μου πει τι φυτό είναι αυτό στις φωτογραφίες (ίσως κάποιο crinum λόγω βολβού); Έχει βγάλει και δύο αποφύσεις που φεύγουν στην επιφάνεια του νερού όπου σχηματίζουν άνθος έξω από την επιφάνειά του. Το πρώτο άνθος σάπισε και αναγκάστηκα να το κόψω για να μην επιβαρύνω την βιολογία του ενυδρείου. Είναι μάλλον τρόπος "αναπαραγωγής" του φυτού, αλλά δεν ξέρω πως να χειριστώ την περίπτωσή του ώστε να έχω και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Και πάλι αναγνώριση φυτού | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 06-06-05 22:23 |
Αναγνώριση φυτού | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-04-05 13:02 |
Αναγνώριση φυτού ("Δράκαινα"???) | CommandoR | Αναγνωρίσεις φυτών | 12 | 16-04-05 02:28 |
Άλλη μια αναγνώριση φυτού...(Bacopa monieri) | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-04 01:02 |
αναγνώριση νέου φυτού ... μάλλον anubia | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 12-03-03 13:45 |